sábado, 27 de junio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis.

Resultado de imagen de prensa digitalLes dos noticies que podeu llegir més avall remeses pel gabinet de premsa i la que arreplegarem fa ja uns dies de l'atleta vallera Amor Santosjuanes trobem hui en Las Provincias, a més de detencions i registres per contrabando de tabac en la comarca i entre ells dos en Tavernes,  mentres en Levante trobem la dels fijatje de Enguix pel Gandia ja llegida ahir en l'altre periòdic, més altra sobre fijatjes en este cas de futbolistes en la UE Tavernes.

Enhorabona de nou a Enguix i Santosjuanes, i a les forces de seguretat dele stat per lo del contrabando, lo de les messures sobre el soroll esperem siga efectiu pel be de la convivència, i sobre el taller dir que molt acertat i que es seguisca per eixe camí d'aprendre mentres es treballa pel be ciutadà.

2 comentarios:

  1. Si hi ha algún abús laboral, il.legalitat o vulneració de la llei el camí és molt fàcil. Vindre ací en anònims és molt gratuit. Però no cola. La qualitat del servei i la professionalitat dels monitors están garantides. L'Ajuntament s'encarregarà d'això..... per molt que li pese a algún.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vindre ací amb anònims....i ho diu un anònim...que escriu sobre un tema amb res a vore amb la notícia...sobre els tejemanejes d'un partit que vol ser el canvi i entenem que haurà de canviar moltes lleis abusives del clientelisme,però que quan li venen tortes no raona i sols parla de legalismes. Però quan li toquen el regidor 10 ja no parla de lleis sino de moralitat i sentit comú. Anem conegüent-nos.

      Eliminar