martes, 23 de junio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de premsa digitalD'un curiós sucés ens parla huí Las Provincias, i es que una moto se'n va entrar en una casa deshabitada del carrer Sant Benet desfent la porta i pegant a fugir el conductor. Mentres en Levante legim sobre un dels temes dels que huí tractem en l'editorial i com es la subvenció rebuda per a millorar la Torre de Guaita, i sobre activitats en esta nit de Sant Joan en la comarca. A més ens diu que un gos de raça perillosa ha atacat a un home en la nostra població.

De lo de la torre de guaita ja opinem huí així que rés més que afegir, de lo de la moto el que es clar es que el conductor no era dacsa bona i que menys mal que la casa estava deshabitada perquè si no l'esglai havera segut me´s gran a més de possibles ferides als habitants, lo del gos que caiga sobre l'amo tot el pes de la justicia perquè son molts els que vegem a diari no complixen la llei, i de Sant Joan destacar els canvis que voreu vist per a esta nit, a gaudir d'ella tothom amb trellat i molta festa.

Però volem destacar una altra noticia, esta vegada de Gandia, i com es que l'alcaldesa i la cap de Més Gandia han viatjat a Madrit en clase turista per a parlar amb el Ministre. En editorial tractarem este tema un dia d'estos.

1 comentario:

  1. Eso sí, mucho quejarse de lo que dices pero de esto que señalas de Gandía calladitos, no sea cosa que recuerdes lo que gastó Torró en un solo viaje.

    ResponderEliminar