miércoles, 3 de junio de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de prensa digitalExtensa i interessant per les novetats que anuncia entrevista a Jordi Juan en Las Provincias mentres que en Levante algo d'esports i també política a nivell comarcal i en ella la reunió de populars que diu estan que trinen pels mals ressultats llegim també en Las Provincias, i que no s'ha sabut valorar la tasca a nivel local diu el Levante.

Sobre açò darrer efectivament algo pensem els ha perjudicat la corrupció i les messures del govern central, però en alguns cassos com el nostre algo més hi haurà pensem també.

I ens pareix molt possitiu el que anuncia Jordi, esperem així siga.

34 comentarios:

 1. Jordi parla de creiar un director general al ajuntament. Ja tenim un altre carrec a dit? Ja comencem a incrementar despeses?

  ResponderEliminar
 2. ¿Per que no lliges l'entrevista i deixes de dir bovades? Estos del PPSOE sempre en negatiu i sense enterar-se que es pitjor.

  Resposta: Aún no estamos hablando de personas, pero sí que habrá una nueva redistribución del ejecutivo. Nos planteamos crear la figura de un director general que coordine el gobierno bajo las directrices de la alcaldía.

  Una redistribución del ejecutivo, o siga dels regidors electes i que coordine el govern, o siga els regidors de Compromis. Es un regidor que ha de coordinar tota la tasca dels regidors.

  En cap moment es diu que siga una persona a dit i damunt de fora, no elegit pel poble.
  Això està be en Gandia i ahi tens a Reig, quatre anys cobrant com a regidor sense ser-ho.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Pues Jordi ho diu ben clar: " Nos planteamos crear la figura de un director general que coordine el gobierno bajo las directrices de la alcaldía" o siga que vol llogar a algú de confiança. Altre carrec polític de confiança. Més despesa en carrecs polítics i endollats de Compromís..

   Eliminar
 3. Clar que necessitarà algú que coordine la alcaldia, si ell estarà a les corts!!!, està clar que una persona no pot estar a dos llocs. Pense que un alcalde s´ha de dedicar exclusivament al seu poble i no anar buscant se altres feines. Que a Tavernes ja hi ha prou feina a fer. Pero clar ara fara el que voldrà i colocarà a qui voldrà. Este es l´alcalde que deia que ell no anava a viure de la política?

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Un altre que tal.
   Jo em preocuparia de que no fera com Manolo Vidal: Molt d'assessor i de forment per al poble ni un gra.
   Del PSOE ni parlar-ne: ni està ni se l'espera.

   Un alcalde es pot dedicar al seu poble de moltes faenes: buscant inversions i solucions als grans problemes (riu, circumvalació, transformadador El golfo, depuradora...) i està ben clar que això no ho va a solucionar estan sentat en el despatx de l'Ajuntament.

   Eliminar
 4. Jo crec que a l'ajuntament li fa lalta un Director General que coordine la gestió.
  Ara vorem la gran gestió que sap fer Jordi Juan i el grup Compromís.
  #AmbUnSomriure

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Clar que si. Ara colocarà a altre amiguet d Compromís.

   Eliminar
  2. El director general no deuría ser l'alcalde? Duplicar carrecs?

   Eliminar
  3. I alelshores dirieu que es un dictador i ho vol controlar tot i acaparar-ho tot.
   Es el discurs que heu fet durant la passada legislatura i aixína vos ha anat.

   Eliminar
 5. Estic en contra dels Bous al carrer. Com i quan pensen fer la consulta? Les festes ja estàn ahi i no es pot permetre altre any de maltracte animal a Tavernes.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. I jo estic en contra dels concerts de musica fins a les 7 del matí, i de vore com la gent es pixa i vomita pel carrer. Quan fem la consulta per suprimir eixos actes a partir de les 12 de la nit?
   També estic en contra del futbol i que un jugador guanye mil milions de voltes lo que guanya un treballador normal. ¿Quan fem un referendum que diga que un futbolista no pot guanyar mes que el president del govern? I de passo un altre que diga que un funcionari no pot guanyar mes que l'alcalde?.

   Tu des del moment que dius això del maltracte en Tavernes demostres que no has anat als Bous al Carrer.

   Eliminar
 6. Ja s'ha traslladat Jordi a viure a València? Esta clar que vol un director general per vndre a Tavernes el menys possible.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Si ja fa una setmana que s'ha traslladat.
   Sembla mentira que no ho sapies quan es de domini public que viu a Valencia.

   Heu anat amb bovades aixina quatre anys amb el resultat conegut per tots. Continue així quatre anys mes. A les pròximes 12 regidors.

   Eliminar
 7. Las Provincias publica hui una interessant entrevista a l'alcalde.

  ResponderEliminar
 8. No ho veig clar: que els bous ixen i correguen i la gent vaja darrere o davant i correga o els esquive sense pegar-los ni fer-los res, es malgracte animal. (No estic parlant de corregudes de bous amb espasa i picadors)e
  Que es faça un concurs d'agilitat de gossos com el diumente i on estos passen per proves que son antinatura, això es un esport.
  Que els cavalls els passegen, els facen fer cabrioles o trotar aixina o allana, això es un esport de doma.
  Que agarren un cavall i el fem arrastrar un carro i passejar-nos, això esta be, com està bé el tir i arrastre, es un esport.
  O que fem corregudes de gossos, o que fem solta de coloms on el premi es emparellar-se i als altres que les den... això son esports.
  Ahi no hi ha maltracte animal, tot es bonic agradable i de lo més be.
  Venga ya! Menut cinisme i demagogia.

  ResponderEliminar
 9. No cal mes assessors ni directors generals. El director general era i serà Perfecto. Si ho sabem tots,no sé a Sant de que amagar-ho ara amb invents de càrrecs (que damunt costen diners al poble).

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Un altre que no s'entera de la película.
   Seguiu, seguiu diguent animalades.
   Hi ha que vore el nivell del comentari tant clar que està en l'entrevista i damunt es pot llegir debades: es parla d'un regidor que coordine la tasca de tots i això no costa diners al poble, es un regidor.
   I això no es cap invent: Eugenio també el tenia, però no era un regidor, era el seu secretari particular Palero, que dit siga de pas, va fer una tasca encomiable mentre Eugenio no estava..

   Eliminar
  2. Debades mentres no torne Bufante. Que es jugueu a que sí?
   Per lo del director general,es veu que amb 10 regidors ja se'ls han acabat les regidories per a repartir i no saben ja quins càrrecs inventar.

   Eliminar
  3. Es necessita tindre suro dins del cap per fer eixa afirmació que ja no saben quins càrrecs inventar.
   Ací l'unic que ha inventat càrrecs es el PP amb més de 1.500 enxufats que ara se n'aniran al carrer.

   Eliminar
 10. Pues jo crec que Llacer a la "chita callando" serà el pròxim home fort del govern. Té un perfil més moderat que Llum i és més jove que Perfecto. I sincerament per allí on ha passat ha treballat correctament i consensuant actuacions.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Si,ha consensuat molt bé Tavernes amb Astúries.

   Eliminar
  2. Això es la gran mentira que heu propagat primer el PP i segon el PSOE.
   I vos ha anat de lo més bé: majoria absoluta front a 4 i 2, els pitjors resultats de la història.
   Seguiu, seguiu
   Va, Compromís, pels 14 d'ací quatre anys.

   Eliminar
  3. Mentida? Eres el primer que ixes desmentint aquell plagi. Enhorabona. Per lo dels 14, el PP també ha tingut moltes majories i ha acabat demostrant el q era.

   Eliminar
  4. Comparar el paradigma de la corrupció, el PP, amb Compromis es com voler comparar el vol de les aus en els viatges interplantaris.

   Eliminar
 11. A la pregunta ¿Habrá Bous al Carrer? l'alcalde contesta "Estamos contra el maltrato animal. En los Bous al Carrer no considero que exista maltrato. El ayuntamiento da la garantía de que se cumpla toda la normativa. Aún así, apostamos por hacer una gran consulta al pueblo para conocer su sentir"
  Per a quan la consulta senyor alcalde?

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Apostamos no es el mateix que realizamos,diu el poligrafo. Això és com lo de l'estació a Borderia.

   Eliminar
  2. O com la mar en Xativa del Rus.
   O la creació de llocs de treball de Rajoy.
   O que la crisis acaba de Rajoy.

   O el PAI de Bancaixa o la depuradora nova o la circumval·lació de Manolo Vidal.

   Esperem que si finalment es dedica al marbre, ho deixe tot ben compacte i no arruine l'empresa.

   Eliminar
  3. Consulta? El pareix poc consulta el resultat electoral.
   Que el pareix si ara digueren com deia Manolo Vidal i Eugenio Pérez: Estem legitimat per la majoria que m'ha donat el poble (en l'alta tensió i PAI Bancaixa per exemple).

   Els que en sa vida han cregut amb les consultes i la veu del poble ara la reclamen. Espere els dure sempre i no quan els venen malament.


   Eliminar
  4. El de les 8:17 flac favor li fa al Bloc posant-se al nivell de destarifos del PP en compte d'argumentar. I tú més,i tú més i tú més.

   Eliminar
  5. La consulta dels Bous al Carrer l'ha anunciat Jordi Juan en Las Provincias.
   No em pareix be que es vullga desautoritzar a una persona que té la majoria absoluta.
   Si vol fer la consulta que la faça i ja està però clavar pel mig d'una iniciativa de l'alcalde a altres persones em pareix inmoral.

   Eliminar
  6. No ha anunciat res. Diu "Apostamos por hacer una gran consulta al pueblo para conocer su sentir.

   O siga jo no puc dir la meua opinió, perquè això es desautoritzar a l'alcalde.

   Tos els comentaris que hi ha ací en contra del que ha dit i despotricant de possibles mesures de govern això no son desautoritzacions...

   A pendre el pel amb eixos arguments a la perruqueria, per favor.

   Eliminar
  7. Estem a juny i els bous serien a setembre,amb els preparatius,contractes,convenis i tota la peixca per davant. Si l'alcalde és conseqüent amb el seu discurs,hauria de muntar el referèndum popular només conformar-se el govern local.

   Eliminar
 12. Ja a acavat la calma chicha eus!!
  Ja van ixint els ppsoeros de baix les pedres amb les mateixes tonteries de sempre,seguiu aixi que vos a funcionat molt be,anim no desistiu!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jo flipe per un tubo amb els arguments reflexius i ben raonats que donen els ppsoeros. Sempre mas de lo mismo.
   Hi ha que vore quin nivell!

   Eliminar