sábado, 20 de junio de 2015

Gabinet Premsa Auntament, CONTRACTACCIÓ DESOCUPATS

L'Ajuntament de Tavernes contractarà 108 desocupats agrícoles al llarg de l’estiu.

L’Ajuntament a través de la regidoria de Foment iniciarà el pròxim dilluns, dia 22, la contractació de desocupats amb una inversió de vora 160.000 euros.

L’ajuntament de Tavernes ha rebut una subvenció de 143.000 euros del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal) per contractar persones desocupades dins del sector agrícola. L’Ajuntament aporta sobre els 16.000 euros en concepte de reconeixement mèdic, quitança, material i equipament amb la qual cosa el cost total del programa està al voltant dels 160.000 euros.
 
Josep Llácer, regidor de Foment Local i responsable d’infraestructures agràries, ha assenyalat que “la subvenció s’emmarca dins dels “Projectes de Garantia de Complements de Renda, SEPE 2015”, que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupó agrari” i que estan inscrits en el SERVEF. El projecte s’executarà en 4 fases diferents i es contractarà en cada fase a 29 peons amb durada d’un mes”.

El regidor ha confirmat que l’Ajuntament que les primeres contractacions tindran vigència a partir de dilluns, dia 22 de juny, per a dur a cap el projecte denominat “Neteja del Riu Vaca, barranc de Malet i barranc del Massalari”, al qual seguiran el 6 de juliol el projecte de “Neteja del llac de la Goleta i Ullals”; el dia 3 d’agost el “Actuacions en camins i àrees recreatives” i el 24 d’agost el de “Neteja del límit urbà i canal de defensa”.

Llácer ha recordat que “els aspirants han de complir els requisits que indica el Ministeri i el SEPE, com són estar desocupats, haver cotitzat tres mesos durant l’últim any, dels quals un ha de ser els darrers nou mesos i un dia cotitzat computarà com un mes, sempre que siguen dies en mesos diferents La documentació a aportar és el DARDE i el document de Vida Laboral que acreditaria la seua situació d’aturat agrícola”.

El SERVEF va enviar cartes a les persones de Tavernes que complien els requisits, però també des de l’Ajuntament a través de l’Agència de Desenvolupament Local i per evitar oblits es va informar als possibles interessats, sempre que compliren els requisits de l’oferta de treball, que es presentaren a la seu del Braç Treballador per acreditar-ho i així gestionar la inclusió en les llistes definitives i poder ser baremats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario