viernes, 26 de junio de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, VARIS

L'Ajuntament de Tavernes inicia una campanya de prevenció del soroll.

La campanya té com a objectiu conciliar el dret al descans i a la diversió i no comportarà cap sanció perquè té caràcter de conscienciació.


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Seguretat Ciudatana, iniciarà el pròxim cap de setmana una campanya de prevenció del soroll amb mesura dels nivells sonors. La campanya la duran a terme agents de la Policia Local que requeriran a diversos gerents d’establiments el mesurament dels nivells sonors en les activitats, tant al poble com a la platja.

El regidor de Seguretat Ciudatana en funcions, Evarist Sansaloni, ha manifestat que l’objectiu és “tractar d’evitar les molèsties causades pel soroll, millorar la convivència i conciliar els drets al descans i a la diversió”.

El regidor ha remarcat que les mesures no comportaran sanció perquè són una campanya de conscienciació i, a més, els responsables de les activitats seran informats dels mesuraments, per la qual cosa podran corregir, si cal, els nivells de soroll i evitar que causen molèsties i no siguen motiu de futures sancions

Evarist Sansaloni ha recordat també que els agents de la Policia Local van rebre fa uns mesos un curset de formació tècnica per a poder mesurar i avaluar el soroll amb sonòmetres homologats.

L'Ajuntament de Tavernes clausura el taller d’ocupació “Revalorització dels recursos turístics i naturals".

L'alcalde, Jordi Juan, destaca la tasca efectuada i la inversió de més de 320.000 euros que ha permés contractar a 36 persones durant sis mesos.


L’ajuntament ha clausurat avui el taller d’ocupació “Revalorització dels recursos turístics i naturals de Tavernes" que ha suposat, en paraules de l’alcalde Jordi Juan un valor afegit per a Tavernes, en ser un mitjà que ha servit per posar en valor el nostre territori i el nostre paisatge i posar-lo al servei dels ciutadans i del turisme”.
 
L’acte ha comptat amb la presencia de l’alcalde, Jordi Juan, el regidor de Foment, Josep Llácer i el de Medi Ambient, Perfecto Benavent. L’alcalde ha tingut també paraules d’elogi per al personal del taller, del qual ha valorat “l’esforç efectuat, tant per l’equip director com dels treballadors del mateix”.

En termes semblants s’ha expressat el regidor de Foment, Josep Llácer, que ha destacat l’interés posat per l’Ajuntament per aconseguir el taller, interés que assenyalava ha estat correspost pels membres del taller.

La directora, Nieves Santonja, ha dirigit unes paraules on ha explicat els treballs duts a cap en les zones verdes del terme i en les rutes del Racó Joana-Ullals i en la Ruta dels Sentit, sense oblidar la tasca formativa, col·laboració i visites a altres localitats amb finalitat formativa. La directora del taller ha agraït la col·laboració i ajut que sempre ha tingut de l’Ajuntament així com d’altres organismes i entitats externes, remarcant el bon esperit d’equip que ha regnat entre els alumnes i l’equip directiu. Tot seguit, s’ha projectat un powerpoint resum del treball efectuat i al lliurament de diplomes als alumnes.

El Taller Ocupacional ha actuat en zones i paratges tan emblemàtics com el Racó de Joana, l'ermita de Sant LLorenç, el Mirador del Mediterrani, els ullals, i parcs i zones verdes del municipi. A més, s’han recuperat àrees recreatives, sendes, parcs i jardins al hora que s’han ofert serveis d'informació turística, i d’acompanyament i divulgació dels recursos naturals.

2 comentarios:

  1. Per què son els policies els que controlen els sorolls i no son els técnics municipals?
    M'han dit que el jefe de policia va expulsar del curset als funcionaris que no eren policies i s'encarreguen d'inspeccionar els locals i el regidor responsable no va fer res per impedir-ho.

    ResponderEliminar
  2. Que vinguen als quatre cantons de Passeig Colón-Alfandech i facen proves de soroll. En uns dies s'acabarà i passarà el problema a Padur,però tot l'hivern divendres i dissabte nit ens han fregit,i no soroll ambiental dels pubs,que solen estar insonoritzats,sino burrera i salvatgisme al carrer,sense passar cap patrulla en eixes hores. Som un poble amb molta gent jove,diuen que va contestar una regidora,potser li va faltar afegir "on molts dels quals ens hauran votat". A vore que té que vore una cosa amb l'altra,dic jo,i no vore's ganes de buscar solucions bones per a tots. En fí...

    ResponderEliminar