martes, 23 de junio de 2015

Editorial : MENYS DONA UNA PEDRA

He hem pogut llegir en els mitjans de comunicació huí i ahir noticies molt possitives per a Tavernes doncs portaran faena, que falta fá.

Recreació de la intervenció que s'hi va a aplicar. Per un costat les ajudes del Servei Públic d'Ocupació Estatal ens ha otorgat una subvenció de 143.000 euros que permetrà contractar a 108 persones dins del sector agrícola, i l'ajuntament aportarà altres 16.000 més, i eixos 159.000 euros permetràn durant els mesos de Juliol i Agost contractar gent aturada per a eines de neteja de zones humides i altres, a cupos de 29 persones per tanda i amb contractes d'un mes.

I per altre costat rebrem 25.000 euros per part de la Generalitat Valenciana per a ficar en valor la Torre de Guaita, als quals l'ajuntament afegirà 25.000 més i que també crearà llocs de faena, donat que es faran treballs de restauració i pavimentació , instal.lació de mobiliari i senyalització, i que esperem siguen també fets per empreses locals i amb elles treballadors locals.

I al mateix temps esta segona actuació ens reportarà una millor oferta turística de la nostra platja, i amb això més i més faena de rebot.

I es que encara els Ajuntaments no son les administracions que tenen per sé les facultats de creació d'ocupació, si que ho poden fer quant reben ajudes d' aquelles administracions superiors que si tenen eixes facultats i damunt més diners que elles. 

I té que ser així, la col.laboració entre administracions siguen del color que siga , la que al final porte treball, allò que més fa falta en estos moments, i que es el que rellançarà l'economía espanyola de veritat, i a més en este cas la local, i no eixes grans macro-operacions que s'anuncien tantes vegades i que al final queden en mans de grans empresses els quals guanys a tots nivells queden fora del nostre país.  

Es ben sabut que es la xicoteta i mitjana empresa la que crea de veritat treball en este país i eixes xicotetes actuacions, com estes dos, son fetes per xicotetes empreses o per contractació directa de l'ajuntament.

Així que encara siga una xicoteta pedra, tota pedra diuen fa paret i moltes parets fan una casa. 

1 comentario:

  1. Buena sea cualquier subvención venga de donde venga y más si con ella se crea empleo.

    ResponderEliminar