jueves, 25 de junio de 2015

Editorial : MANERAS DE VIVIR ... I D'ACTUAR

1.144 euros es va gastar Arturo Torró en una viatje a Madrit per a tractar temes de Gandia amb diversos organismes. 
Va viatjar a tot luxe amb AVE classe preferent, cotxe llogat tot el dia amb xófer incluit, 295 eurets, i a dormir al Reina Victoria, 338 eurets dormir i desdijuni, es veu que de més luxe no va trovar habitació. I clar, tot a càrrec de l'erari municipal gandienc.

Resultado de imagen de diana morant i lorena milvaquesA tot açò comptava amb cotxe i xófer particulars pagats pel ajuntament, cossa que ara s'ha eliminat, però que segúrament havera costat més barat desplaçant-se amb ell inclús, que tot el que es va gastar d' esta altra forma.

I ho traguem de nou a colació, en el seu dia ja ho denunciarem, perquè hem llegit en la premsa que la nova Alcaldesa de Gandia Diana Morant, i la seua segona de fet Lorena Milvaques, han anat a lo mateix, però en AVE i en classe turista, com qualsevol fill de veí.

I no sabem en que es desplaçaran per Madrit, però estem segurs que en cotxe llogat amb xófer no, el més segur es que en taxi, ni si es quedaran a dormir ni on, però estem també segurs que tampoc en un hotel de luxe : Ja ho sabrem en uns dies i compararem.

I sí, molts estaran ja pensant que tot açò es populisme, al igual que el que fa Ribó, però eixe "populisme" es el dia a dia en molts paisos, entre ells els nòrdics.

Som defensors que un repressentant polític deu d' ussar uns mitjans adequats al seu càrrec, i per tant encara anaren en AVE classe preferent no ens pareixería mal per a les màximes autoritats d'una ciutat com Gandia, ni que es queden en un hotel quatre estreles, com faria qualsevol professional de la categoría de dit càrrecs, però de ahí a  gastar-se el que es va gastar Torró i a un tert i ben gran.

Per cert, una tal Rita també tenía eixes males costums de Torró, no ? Doncs ahí tens l'hòstia. 

1 comentario:

  1. ¿ I Jordi, la novia, Llácer i fallers mares incluides com van anar i qui ho va pagar a Fitur ? ¿ I quines dietes cobrarà Jordi per anar a Les Corts ?
    Es molt fácil criticar als de antes pero ara vorem als progres, Orengo no fea ascos al lujo.

    ResponderEliminar