lunes, 22 de junio de 2015

Editorial : CEMENTERI DE VELLES GLÒRIES I PAGAMENT DE FAVORS ALS SERVICIS PRESTATS

Llegíen dissabte en la premsa el següent : 

Génova no descarta que una gestora pilote el PPCV tras la marcha de Fabra al Senado

El que una vegada més ens confirma que el Senat s'ha convertit en un lloc on :

- "Aparcar" als que ja no saben que fer amb ells, com Lerma, Fraga, Montilla i altres més, com una especie d'agraiment als servicis prestats. I ara a Fabra. 

Resultado de imagen de senado español- Pagar traicions com en el cas dels Chiquillo, Vicent Ferrer i altres quants més. Allí els aseguren el seu jornalet i a viure que son quatre dies.  

- En teoría fer de cambra de repressentació territorial : Doncs que voleu que vos digam, a nosaltres amb Lerma o Fabra, als que els valencians hem fet fora en les urnes per mèrits propis o dels seus partits, va a ser que poc ens sentim repressentats. 

I millor no parlem d'aquells que s'hna venut per un plat de llentilles, en alguns cassos amb un bon torç de xoriç incluit, traint a aquells que els elegiren en altres partits.   

A més, en la pràctica en ell no es debatixen temes propis de les autonomíes en sí, es una mera càmera de segon lectura del Congrés i al final decidix éste, si almenys servira per a algo més podríem defendre que l'experiència d'alguns d'estos serviría com a argument de perquè els envíen allí a acabar les seues carreres polítiques. Però no, servix per a poc més que calfar la cadira i pegar alguna que altra becadeta com pillaren, entre altres, a Camilo José Cela.   

Per tant una vegada més preguntem : Per a qué servix el Senat tal i com està configurat ? Doncs per al que hem dit i poc més. 

Així que millor o el reformem i triem els ciutadans diréctament a tots els senadors i no sòls a una part i l'altra les distintes corts autonòmiques com ara, el que dona peu al que hem denunciat, i a més el dotem com a ens veritàblement repressentatiu de les autonomíes, i en un futur estats federats, o eliminem-lo i ens estalvíem  els 51.900.420 euros que és el pressupost previst per a este any, a més de moltes extres que es contabilitzen en altres partides. 

I els "favors" que sel's paguen amb ... anavem a dir una animalada, millor callem.

3 comentarios:

  1. Viejas glorias, pago de favores por servicios prestados y traiciones, y a inútiles que sólo han servido para trepar a base de lamer culos.

    ResponderEliminar
  2. Llevarà el senat les noves coalicions d'esquerres? Compromís? PSPV? Podemos?
    Aposte pels antisistema dels tercers,vist que el senat i senadors continuen sent el sistema.

    ResponderEliminar