martes, 5 de mayo de 2015

Nota de premsa de COMPROMÍS-BLOC SOBRE EL CEMENTERI

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                              
Gabinet de Comunicació i Premsa
Resultado de imagen de bloc compromisC/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna

  
L'Ajuntament de Tavernes dedica vora 100.000 euros a diverses obres de reparació i millora del cementeri municipal.  La regidoria de contractació ha adjudicat l'obra a l'empresa local Construccions Felfrell SL.


La Regidoria de Contractació que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha adjudicat a l'empresa local Felfrell SL un conjunt d'obres destinades a millorar el cementeri local. Les obres a executar són una reparació de l'edifici del claustre, la construcció de columbaris i l'adequació del denominat "Jardí de les Cendres".

Llum Sansaloni, regidora de Contractació ha explicat que l'adjudicació s'ha efectuat per procediment negociat sense publicat i al qual foren convidades tres empreses locals, essent finalment l'obra adjudicada a Construccions Felfrell per un import total de 98.926 euros.

La regidora ha confirmat que les obres a efectuar en el claustre consistiran en una reparació i reforç de les filades dels ninxols, que després de 30 anys presenten mal estat de conservació, i on caldria  també reforçar l'estructura.

"El claustre, l'edifici de rajola obra de "Vetges Tu i Mediterrània" dels anys 1980 gaudirà d'un reforç estructural, amb la construcció d'uns murs externs, que anem també a aprofitar per a construir columbaris, uns nínxols de reduïdes dimensions, on els familiars podran dipositar les centres dels seus difunts" ha explicat Sansaloni.

El Jardí de les Cendres

La regidora ha explicat que el projecte aprovat compren també la construcció del denominat "Jardí de les Cendres", un espai a l'aire lliure i ajardinat del cementeri, on es podran escampar o enterrar les cendres d'aquelles persones que siguen incinerades i no vulguen ocupar un columbari.

Llum Sansaloni ha confirmat que està previst un lloc on els familiars podran fixar una placa menuda amb el nom dels familiars com a record i memòria del difunt". Així mateix que l'execució de l'obra estarà dirigida i supervisada pels tècnics municipals.


4 comentarios:

 1. Una de les millors idees dels darrers anys, i més després que les cendres no es pot tirar a qualsevol lloc, com per exemple la mar.
  Enhorabona a Compromís i mes ara que cada dia son mes els crematoris.

  ResponderEliminar
 2. Una obra pagada amb diners del poble i la envien amb el logo de Compromís en lloc de l'escut de Tavernes?
  Em recorda a una nit de les paelles en la que els Compromís repartien l'arreglo amb camiseta que portava el seu logo com si fora "això ho paguem els de Compromís"
  Ja hi ha prou!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ells fan politica de partit no de poble

   Eliminar
 3. Ala va no el sulfures. I aguanta. Que aixi tens excusa per a fer lo mateix a partir del 25 de mayo.

  ResponderEliminar