miércoles, 20 de mayo de 2015

Nota de premsa de COMPROMÍS-BLOC, IBOGA FESTIVAL / ACTE ELECTORAL MAGRANER

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                              
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna


 Compromís establirà un Pla d’Inversions, just i equitatiu, per als barris de la ciutat i els veïns decidiran les prioritats segons les inversions a fer per l'Ajuntament.  Jordi Juan  va reiterar que no se'n va de Tavernes si aconsegueix l'acta de diputat.
  
Els veïns van ser protagonistes de l'acte donat que, seguint la pauta establerta, es va desenvolupar com a diàleg obert i lliure amb el candidat, que no va defugir cap pregunta o qüestió i va servir per presentar a Encar Mifusd, numero quatre de la llista de Compromís i Javi Escrihuela, el numero vuit, que van dirigir unes paraules als assistents.

El veïnat va preguntar per millores de carrers i voreres en la barriada indicant l'alcalde que disposava d'estudis per a la ciutat, que valorava en 6 milions d'euros i per això calia establir un Pla d'Inversions barri a barri amb prioritats marcades pels veïns.  Jordi Juan va dir que "no hem pogut fer moltes coses per tal com el PP ens va deixar d'arruïnat l'Ajuntament. La prioritat era sanejar-lo, però ens vau dir en la reunió de barri que era urgent el Carrer la Barca, i ho hem fet: nou asfaltat i millora general del carrer".

Sobre els Sequers, l'alcalde es va mostrar partidari d'establir un pla general de millora, i no solament arreglar taulells solts de les voreres o eliminar els arbres que els alcen.

A demanda veïnal, Jordi Joan va explicar el procés de la piscina, que es va iniciar amb una adjudicació del PP a l'empresa pitjor valorada i sense experiència, i que havia tingut com a resultat el concurs de creditors. Sobre l'obertura, va ser molt clar: "Si haguera pogut obrir-la, tots sabeu que estaria oberta. Quina millor campanya. Ara, diguen el que diguen no a octubre. No  vaig a enganyar a ningú. Si l'empresa aconsegueix el finançament, necessitarà molts mesos per acabar obres i revisar-la tota després de tants mesos sense funcionar. I despres presentar els documents a la Generalitat per als permisos d'obertura. Si no té cap deficiència, mínim el gener del 2016, i si en té alguna, molt més temps. No hi ha cap possibilitat d'obrir-la a octubre".

Jordi Joan va recordar que el PP i PSOE els havia impedit executar millores en els centres escolars, o pintar els passos de vianants, o millorar el mobiliari urbà "perquè els projectes han estat sempre votats en contra en els plenaris per la oposició, pel PP i pel PSOE, que no han deixat fer cap projecte beneficiós per a Tavernes".


 La tercera edició de l'Iboga Summer Festival comença a prendre forma a dos mesos de la celebració. El regidor de Turisme, Josep Llácer, ha informat d'un conjunt de millores en el festival així com detalls en la seua organització.

La platja de Tavernes acollirà els dies 23, 24 i 25 de juliol la tercera edició de l'Iboga Summer Festival. L'esdeveniment, segons ha anunciat Josep Llácer, regidor de Turisme, ja compta amb dos punts de venda d'entrades, Login Centre Informàtica en la ciutat i l'Oficina de Turisme en la platja, a més d'un descompte de 10€ per als veïns vallers i l'entrada gratuïta per als majors de 65 anys. El regidor ha anunciat un descompte de Renfe del 30% per als viatgers que usen el tren com a mitjà de locomoció al festival.

El cartell està tancat,  amb més de 20 artistes internacionals confirmats, i es confia celebrar un festival potent, atractiu per a la joventut i que oferesca noves perspectives a la platja de Tavernes. "L'interés del govern municipal és potenciar la platja, donar-la a conéixer a sectors de població que ara no ens visiten. El Festival Iboga té un reconeixement internacional i molts estrangers hi assisteixen. Tampoc oblidem la joventut de Tavernes i comarques veïnes, que tenen una gran ocasió de gaudir de bona música" ha indicat Josep LLácer.

Entre els artistes indicar els alemanys Gentleman, els anglesos Asian Dub Foundation, els francesos Babylon Circus o els romanesos Fanfare Ciocarlia, al costat de noms com The Beat, Talc, La Rue Ketanou, Dunkelbunt & The Secret Swing Society, Lyre Li Temps, Deladap, N.O.H.A., Movits!, Bohemian Betyars, Atwerp Gypsy Ska Orkestra, Gypsy Hill.

El festival tindrà una gran zona d'acampada amb aigua potable en multitud de punts i oferirà diverses atraccions. Fins i tot set batucades arribades de diferents punts de la península animaran als assistents.  L'organització ha prestat una atenció especial a la zona infantil, amb carpa ombrejada i equipada per al gaudi dels més xicotets.

Els assistents podran trobar begudes i menjars a preus populars i una àmplia selecció d'aliments frescos, artesanals i d'alta qualitat. Una altra oferta serà el Mercat Ambulant Iboga 2015 i una gran carpa exterior de circ, on gaudir de DJs, bandes de música en viu en valencià , i activitats com a tallers de grafit, ball o decoració, o sessions de ioga.MÉS ARTICULS DE HUÍ EN ENTRADAS ANTIGUAS :

Nota de premsa Grup Muntanya

Nota de premsa de Karina Vercher

Repàs de premsa

Editorial 

I humor 

2 comentarios:

  1. Es queda Jordi Juan a viure a Tavernes o es trasllada a Valencia?

    ResponderEliminar
  2. A la notícia del Iboga a la Cotorra hi han alguns comentaristes "preocupats" que aprofiten per preguntar que qué passarà amb el Festivern després d'eleccions. Els administrador d'allí directament trauen després com a notícia que si guanya el PP el Festivern va fora. O, donat que PP i Compromís són els principals adversaris en campanya i seran després els principals actors del govern, podem deduir que volen vendre que amb Compromís sí hi ha Festivern i amb altres no.
    I jo pregunte,que farà Miquel Gironés si mana el PP? A lo millor no és l'Ajuntament qui no vullga el Festivern...sense tractes de favor ja no és el mateix negoci.
    Em sembla deporable la notícia de Torró amb el Park aquàtic de Gandia,comprant vots per feina, i que un suposat partit progressiste utilitze els mateixos arguments ací al poble però ara amb el jovent a canvi de festa i comerciants a canvi de negoci em pareix deporable i repugnant. El partit dels llicenciats fent bova a la gent.

    ResponderEliminar