martes, 19 de mayo de 2015

Nota de premsa COMPROMÍS-BLOC, ACTE ELECTORAL EN DIVINA AURORA

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                              
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna

  
Compromís celebra l'acte electoral en el CEIP Divina Aurora que aprofita per aclarir als veïns qüestions sobre les infraestructures del centre escolar i explicar la normativa dels contractes per pal·liar la desocupació agrícola.

La construcció d'un ombratge en el pati inferior, projecte que està pendent des de la reforma del centre en la dècada dels 90, va suscitar les intervencions dels veïns, aclarint l'alcalde i candidat de Compromís que "no és un obra que li correspon a l'Ajuntament, i tota la responsabilitat és de la Generalitat", explicant que ha mantingut reunions en la mateix Conselleria d'Educació amb el Cap d'Inspecció, que sabien el problema i que el pati no té ombra i que cal una solució, però cap responsable assumia firmar per fer avançar en el projecte.


La regidora d'Educació, Llum Sansaloni, va confirmar les reunions que ha tingut amb responsables de Conselleria i que assenyalava "han sigut moltes" i fins si tot havia aconseguit que responsables de Conselleria visitaren el Divina Aurora , però no han donat cap solució al problema.

En aquest punt, es va fer esment  a les partides per a obres escolars del pressupost del 2015 presentat en desembre de les quals es va recordar que el PP i el PSOE no havien aprovat el pressupost, com tampoc havien aprovat les partides per pintar els passos de vianants, o la millora de jardins i mobiliari urba.

Els assistents preguntaren per la normativa del SERVEF respecte a la selecció de persones que es contracten dins del pla per pal·liar l'atur agrícola. Se'ls va indicar que la baremació i puntuació no es responsabilitat de l'Ajuntament, es norma del Ministeri de Treball i que hi ha una mesa del SEVEF i dels sindicats que barema i vigila el compliment de la normativa.

L'alcalde va remarcar que l'Ajuntament assumeix en ajudes socials moltes competències que no li són pròpies, sinó de la Generalitat, i remarcava que en la legislatura, el govern municipal no ha abaixat ni un cèntim d'euro, les quantitats destinades a l'àrea de Serveis Socials.

L'acte es va iniciar amb unes paraules de l'alcalde i candit de Compromís, Jordi Juan, per donar la benvinguda als veïns reunits en el centre, i va presentar els candidats que l'acompanyaven, en este cas els regidors Llum Sansaloni, Josep Llácer i Perfecto Benavent.

Els assistents, després de vore el vídeo resum del programa pogueren escoltar l'explicació més detallada que sobre el programa fa efectuar Jordi Juan, després de la qual es va establir un diàleg entre candidat i assistents.


Compromís té anunciat l'acte electoral en la barriada del CEIP Magraner hui dimarts a partir de les 8 de la vesprada.

1 comentario:

  1. Va aclarir si després de les eleccions se'n va a viure a València

    ResponderEliminar