jueves, 14 de mayo de 2015

Nota de premsa, ACTE EN EL CANTALOT DE COMPROMIS

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                              
Resultado de imagen de compromis logoGabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la ValldignaCompromís reuneix 150 persones en l'acte electoral a l'aire lliure en el Parc del Cantalot. L'alcalde i candidat a l'alcaldia, Jordi Juan, proposa un Pla d'Inversions per barris on els veïns triaran les prioritàries i afirma que la seua prioritat és ser alcalde en cas de ser elegit diputat.

Compromís va celebrar al Parc del Cantalot el primer acte electoral públic dins de la programació de "Xerrades als barris", un acte on la participació veïnal va ser la protagonista.

L'acte també va servir per confirmar una cosa massa sabuda: que Jordi Juan es presenta a l'alcaldia per ser alcalde i no per deixar-la i anar-se'n a València si fora diputat. "Hi ha gent que vol que s'ho cregueu, i això no és cert. No vaig a deixar l'alcaldia si sóc elegit. Este equip que m'acompanya va iniciar fa quatre anys un projecte i pensem continuar-lo. La meua preferència sempre serà ser alcalde".

El candidat Jordi Juan va explicar en un parlament d'uns pocs minuts les línies programàtiques de Compromís en els barris i el Pla d'Inversions que pensa dur a cap en cas de continuar en l'alcaldia.

Jordi Juan va remarcar que no havia gastat allò que l'Ajuntament no té i que la prioritat havia estat sanejar les arques municipals. Una vegada aconseguit eixe objectiu explicava que el projecte de futur és establir un Pla d'Inversions oberts a la ciutadania, redactat amb les necessitats barri a barri, i on els veïns decidesquen les prioritats i quines caldria escometre primer.

Després de 10 minuts escassos de parlament, tal com havia dit al principi, va donar la paraula a les 150 persones reunides, establint-se un diàleg ben animat on el candidat va respondre a qüestions com la situació de les voreres de la barriada, la millora de les instal·lacions dels jardins, l'espai WIFI on els veïns agraïren la millora, la situació generada en el Patronat on alguns veïns li demanaren la seua mediació perquè es canviara el sistema d'entrades i eixides, i fins i tot a

3 comentarios:

 1. Es comenta que les cadires són de l'ajuntament i que la gent de Compromís va posar un adhesiu taronja per tapar el logo.
  Algú sap alguna cosa? Algú sap si és legal?

  ResponderEliminar
 2. Si que sabem alguna cosa, que això és mentira com quasi tot el que diuen els blogs afins al PP i l'oposició. La qüestió és fer campanya bruta contra l'alcalde i Compromís. Com deia algun comentarista per aci: "difama, que algo queda"

  ResponderEliminar
 3. Com ja s'ha dit ací i en altres llocs, les cadires son propietat d'un particular dedicat a temes de menjars i similars i van ser dutes i arreplegades per la furgoneta de campanya de Compromís.
  D'Ajuntament res de res, que no som ni fem com el PP quan tenia l'alcaldia amb els actes que tot el món sap qui anava a netejar, ajudar i arreglar.
  Eixes cadires no són ni te que vore l'Ajuntament, i l'adhesiu taronja és realment una franja de pintura groga on el propietari te marcada la cadira, com l'Ajuntament té una A que en les fotos no es veu per cap lloc.

  ResponderEliminar