sábado, 30 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, variadet

Fins set noticies locals trobem huí, dos en Las Provincias i cinq en Levante. I una d'elles compartida com es el tema dels regidors després el recompte oficial. A més en Las Provincias trobem la noticia sobre l'activitat que es desenvoluparà demà en el Llac de La Goleta de protecció de la tortuga autòctona, i en Levante declaracions de Jordi Juan, Ximo Bononad que presenta el seu nou llibre, la final autonòmica d'un concurs caní, i la festa amb la que el nostre club de bàsquet tanca la temporada i en el que huí uns 600 participants estaran al notre poble.

Anem per parts que hi ha molt que comentar : 

Resultado de imagen de prensa digitalSobre el tema del regidor amunt regidor avall, com ja comentarem ahir no afecta a la governabilitat de Tavernes al mantindre Compromís la majoría absoluta, però si es una injeció i gran de moral per a Esquerra Unida, i a més amb repercussions econòmiques per a la formació, que mal no li vindran. No obstant hi ha recurs dels nacionalistes pel que ja vorem com queda l'assumpte.

Molt bona l'inicitiva la de demà de defensa de lo autòcton, intentarem anar; rés vos podem dir de los dels gossos perquè no hem rebut cap informació però en to cas dir que bó es qualsevol event que porte gent a La Valldigna; enhorabona a Ximo en esta faceta per a nosaltres desconeguda fins fa poc; i enhorabona també al bàsquet de Tavernes per este event, que com hem dit abans portarà gent a Tavernes el que sempre es bó, a més de que demostra el "cos" que ha adquirit el nostre bàsquet local.

I em deixat apart lo de les declaracions de l'Alcalde perquè el periòdic titola que l'únic que no l'ha felicitat pels ressultats electorals és Borràs : Mala cossa si ja començem així la nova legislatura, açò no es gens bó per a Tavernes perquè pensem que hi han temes fonamentals en els que deguem anar tots a una, sense politiquetjos, com son el Mur de Vergeret, col.lector, circunvalació, depuradora o laminació del riu, entre altres, i si començem així ...  

2 comentarios:

  1. Molt mal Borràs. Hi ha que felicitar al guanyador.

    ResponderEliminar
  2. El senyor Borrás com a secretari general del pspv va enviar la seua felicitació al secretari general de compromís Perfecto Benavent. Que el senyor Jordi ho conte tot i no es deixe les coses a mitges con tal de fer quedar mal a la gent.

    ResponderEliminar