jueves, 28 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, més d'eleccions

Resultado de imagen de premsa digital
Com es normal, huí abdós periòdics seguixen amb el tema dels ressultats electorals i ja més en concret dels possibles pactes. Així en Las Provincias tracten el tema en Benifairó i en Simat, i el Levante porta declaracions del PP i de Borràs. 

Que diu el PP que s'agafen un periode per a reflexionar : Ja sabeu que pensem del tema, que reflexionen que falta es fa i de debò per a decidir que es el millor per a ells, nosaltres ho tenim clar com explicarem ahir. I Borràs diu que la ciutadanía no ha sabut valorar la seua tasca : Tal volta no han sabut vendre el que han fet i a més ho han fet tard i mal, pensem. 

1 comentario:

  1. No sabiem que havien fet alguna cosa els socialistes a banda de fer vídeos anònims posant a parir a l'alcalde des de novembre i passar de tot després de les europees.
    Vist el que hem vist des de desembre que Compromís ha sabut dur l'Ajuntament a soles i que la falta del PSOE no s'ha notat, i que ells nomes s'ha vist en les tasques d'impedir totes les obres, ara comprenem perquè els de Compromis afirmaven que ni tan sols en els pressupostos havien participat fins que Jordi Juan no posava mà a la faena.
    I quant a platja i turisme... nomes cal llegir el que aci es diu sobre la reunio del dimarts amb el regidor: s'ha avançat mes en tres mesos que en tres anys i mig amb una socialista al front.

    ResponderEliminar