miércoles, 13 de mayo de 2015

Info-UNITS : "PAN, CIRCO ... Y FÚTBOL"

  Dissabte anarem a València a recolçar a un partit amic, que és Units per València, i ens ha donat la sensació de ser una mica borregos i una mica Paco Martínez Soria. 

Des de l’entrada de València per la carretera nacional fins el Passeig de la Petxina no hem trobat cartells electorals i ens hem preguntat si ací no hi ha eleccions. 

Després ens han explicat (no sabem si és cert o no) que a València hi ha pocs llocs en qué es puguen penjar i a més s’han de pagar (això no vol dir que no hi haja milers, però en una ciutat tan gran… no els hem trobat). Aleshores hem pensat que molts no tenim diners; però i els altres? Tindran vergonya o inclòs per a això se’ls embutxaquen perquè ho tenen guanyat?.

   Bé, continuem. Hem aplegat al recinte, ens hem trobat amb amics i n’hem trobat a faltar.

- On són?

- Alguns tenen comunió I no han pogut vindre, altres tenen comunió i marxaran prompte (també opinem que els xiquets són el primer, ja patiran el dia de demà…)

- Però, i la resta?

- Xeeee, és que justetament avuí que es juga el Reial Madrid- València…

    I hem recordat l’Arcadi Oliveres el dijous passat a Tavernes; i el futbol i els bous en temps de Franco.

    En estes elecci
ons no ens juguem res però del resultat d’este partit depén que mengem els propers quatre anys. No?

  Continuem desbarrant. 

Ha començat l’acte. El president, Sr. Manuel Lapuente, ha fet la introducció, ha marcat les línies del partit i ha presentat la Secretària General del partit, Ana Calatayud; el candidat a l’alcaldia, Carlos Soriano; la candidata a la Generalitat, Paloma Coiduras i a representants a l’alcaldia amics i afins de localitats valencianes.

   Carlos, com a treballador que no com a polític, ha exposat les seues propostres acumulades per experiencia. Paloma Coiduras i Ana Calatayud com a funcionària una i treballadora i regidora amb experiencia l’altra, respectivament, han exposat les seues postures de treballar i denunciar per bé de la gent i no per interessos personals ni partidistes (cosa que tenen sobradament demostrada i marcada a la seua pell si busqueu informació).

   Però si hi ha alguna cosa que se’ns ha quedat grabada al cap han sigut unes paraules del Sr. Manuel Lapuente quan ha reflexionat que la Comunitat Valenciana té excel·lents productes per a exportar: agrícoles, mobiliaris, jogueters, etc. 

Però hi ha un que el produeix perquè es quede ací si així ho deicideixen ell, no per a tindre’l que traure a l’exterior per necessitat. Eixe producte tan apreciat és la juventut tan experimentada que estem formant i de la que se n’aprofiten altres amb més vista i que deuen estar burlant-se de nosaltres.

   Resumint, S’ha acabat l’acte (al que per descomptat no ha assistit la premsa), hem eixit al carrer (que és clar estava buit) i la mitat dels assistents han connectat els mòbils per comunicar-nos a la resta coma anava el partit de futbol.


1 comentario:

  1. Bona reflexió, així es, fiquen fútbol per la tele i s'han acabat els problemes. Com dieu ahir, paiiiiiss.

    ResponderEliminar