jueves, 7 de mayo de 2015

Info-UNITS, DISCURS PRESENTACIÓ CANDIDATURA

Acte de presentació

       Hola, bona vesprada veïns i amics de Tavernes, companyers d’altres localitats que ens doneu suport,  mitjans de comunicació presents,  representants de les associacions que heu vingut.   A tots , BENVINGUTS.

Vos donem les gràcies per la vostra presència en aquest dia de presentació del nostre partit,     DEMÒCRATES-UNITS PER TAVERNES.

Volem donar-vos a coneixer el nostre projecte i algunes de les propostes sobre les que ens fonamentem.

Com heu pogut veure el nostre lema és doble i és un:

 Peguem-li la volta a Tavernes: Responsabilitat, Esforç i Consens.  
   
 I eixe és el nostre propósit:

 Pegar-li la volta a Tavernes per a millor.

 I com? Amb Responsabilitat, Esforç i Consens.

  Responsabilitat: La Responsabilitat que suposa governar un poble en què s’ha de cumplir amb tots els ciutadans perquè tots amb les seues diferències formen una unitat que sols pot avançar si va junta
.
  Esforç: L’Esforç que s’ha d’exigir i han d’assumir els governants com a representants de tots vosaltres i que s’han presentat voluntariament a desempenyar esta tasca. I a més l’esforç que hem d’exigir-nos tots, no sols econòmic, sinó també de compendre que cal arrimar el muscle per a que el carro tire i cal mirar pel bé comú i no el particular.

  I com no,  Consens,  eixe Consens que tindria que ser lo normal i que a Tavernes no existeix.  No podem consentir quatre anys més d’estes lluites i el circ en què s’ha convertit l’ajuntament.
No volem escoltar les mateixes frases del: “i tu més!”, “eixa empastrà l´has fet tu!”. Eixa crispació no és sana pel poble i no porta a bon lloc.

Volem que cada u done el seu punt de vista perquè tots poden aportar bones idees i aplegar a un punt de consens en el que tots ixcam afavorits.  Un poble ha de ser com una familia en què cada component mira per l’altre pel bé del conjunt.

Com podeu vore la nostra llista està formada per gent treballadora que coneixem els problemes del dia a dia. Gent a qui done les gràcies pel seu recolçament,  i també als companys de partit que no ixen en la llista  però estan ahí darrere ajudant-nos i aportant idees. Gràcies.

Com he dit al principi huí no és dia de presentar tot el programa però SÍ de donar-vos una idea general i veure que vos pareix.

Demòcratres-Units per Tavernes és un partit independent i local. I com a tal el nostre propòsit és el benestar dels veïns que ací vivim, que no és tasca menuda.

Com proposem fer-ho?

- Primer que res amb Cohesió: Tavernes és una ciutat formada per poble i platja.  La platja que tenim és un diamant en brut que hem de pulir per a fer-lo brillar a nivell turístic i propi.

 Hem d’exigir a qui calga que la dote dels accesos necessaris per a fer-la accessible a eixos pretendents que venen.

 Volem que s’enamoren d’ella i tornen.

Volem iluminar-la dotant-la de parquings que meresquen eixe nom.

Volem donar-li color mantenint-la com cal tot l’any i amb zones verdes.

Volem que ens atenga, ampliant el Registre d’Entrada i Punt d’Informació durant tot l’any per a no tindre que desplaçar-nos al poble.

 Volem que tinga veu pròpia i proposem crear un “Consell de la Platja”.

I el poble ha de ser eixe companyer que la complementa amb eixe encant que també té ell i cal mantindre, amb els seus paratges i muntanyes. I per a això tenim a varies associacions i empreses a les que ajudarem i per les que ens deixarem aconsellar.

 -Un altre punt en el que ens basem és en la Gestió. Tenim clar que hi ha obres que s’han d’executar, finalitzar o donar solució.

 Cal el col·lector i la depuradora.  

 Cal el mur de defensa i la laminació del riu.

 També cal donar solución a eixes construccions mortes com són la piscina coberta i el parquing subterrani.

 Però sobretot i sense oblidar lo anterior proposem un Pla Quatrianual , només comence la legislatura,  en el qual es marquen uns pressupostos mínims anuals per al manteniment del poble.
 Benvingudes siguen les ajudes, però no  volem dependre sols d’elles!

Per a no fe-ho molt més llarg acabe en un punt que mos pareix vital: la Inclusió i la Solidaritat.

- Amb Inclusió no sols em referisc a la diversitat funcional sinó també a la diversitat de pensaments i circumstàncies de cada u. Així i tot,remarcar, que estem completament d’acord amb l’estricte compliment de la  “Llei d’Igualtat d’Oportunitats i No Discriminació de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitats”, cosa que será molt beneficiosa a TOTS, no sols a un sector de població.                                                                                                                                                             ..A la Solidaritat li hem de donar impuls  posant en marxa i col·laborant amb el Pla de Mobilitat Sostenible, pla més que interessant que demana la solidaritat de la gent per a tindre una Tavernes més humana i sostenible.                                                                                

..I com no, s’ha de revitalitzar eixa institució que és la Creu Roja, que tant de servicis ha donat a la platja i al poble i a qui tant tenim que agrair i trobem a faltar.

Bé, no vaig a estendrem més.

 Anirem donant-vos propostes i escoltant les vostres opinions com hem fet fins ara.

 Hem  elaborat un programa electoral que farem públic en uns dies a través de les xarxes socials.

 Este programa és gràcies a vosaltres i a les Taules de Participació  Ciutadana a les que perteneixem activament des de la seua creació.

Vos done les grácies per la vostra presència i recolçament.


Moltes gràcies.

1 comentario:

  1. Sort i vots Enric, el meu i els dels meus el teniu perquè estem farts del circ que denuncieu.

    ResponderEliminar