miércoles, 6 de mayo de 2015

Info AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Tavernes ofertarà 28 places a joves per a fer pràctiques remunerades.

L'Ajuntament de Tavernes participa en el programa "la Dipu et beca" amb l'objectiu d'acostar els joves al món laboral en el propi municipi.

Resultado de imagen de escudo tavernes de la valldigna L'Ajuntament de Tavernes col·labora amb la Diputació de València per dur a cap el programa "la Dipu et beca" que ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques a 28 joves en l'Ajuntament, amb la qual cosa podran viure l'experiència d'acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu propi municipi.

El programa desenvolupat per la Diputació està dirigit a joves de 18 anys o més, estudiants universitaris o de Formació Professional, que vulguen realitzar pràctiques durant els mesos de juliol i agost. Cada ajuntament decidirà el perfil dels candidats i realitzarà la selecció, basant-se en les seues necessitats i en els llocs disponibles.

Per aquesta iniciativa, la Diputació i l'Ajuntament de Tavernes han destinat els fons necessaris per les cobertures d'assegurances i a bossa de beca que cada alumne rebrà durant les seues pràctiques: 500 € al mes, o el que és el mateix, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques.

Les 28 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: Medi ambient, 2; Activitats físiques i esportives, 2; Secretariat i finances,2; Assessoria jurídica, 2; Documentació, 2; Turisme, 3; Sanitat i platja accessible, 5; Educació, 2; Informàtica, 1; Psicologia i Treball, 1; Filologia Anglesa, 3, Urbanisme, 1, Administració 1, Energia i electricitat, 1.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el pròxim dia 18 de maig. Tota la informació que els calga als aspirants poden rebre-la del departament de personal, situat a la primera planta.

L’Ajuntament de Tavernes participa en la fira "Expovacaciones 2015" de Bilbao.

Tavernes participa dins de la Mancomunitat de la Valldigna en una fira que coincideix amb les fires "Expoconsumo" y " Creamoda".

 El regidor de Turisme, Josep Llácer, ha manifestat que "Euskadi és una comunitat autònoma on la població té un dels millors ratios turístics, amb la qual cosa la fira es converteix en un lloc molt interessant per a Tavernes i la Valldigna per dur a cap la promoció turística de la comarca, i en aquest cas per presentar l'oferta de la platja".

Llácer ha indicat l'interés i la voluntat de l'Ajuntament d'estar present en totes aquelles fires que puguen servir d'aparador i promoció de l'oferta que podem oferir tant en la platja, com en altres aspectes culturals, recreatius o de natura.

La fira s'obri el pròxim dia 8 amb durada de cap de setmana fins el dia 10, i amb un horari ininterromput de 11 a 20'30 hores del dia. Hi participen més de 400 expositors i Tavernes acut dins de la marca Comunitat de la Valldigna en el estand de la Comunitat Valenciana.

En la fira hi ha representats sectors tan diversos com agències de viatge, companyies de transport, majoristes relacionats amb aquests sectors, immobiliàries, turisme cultura i rural, camping i caravaning, al costat d'organismes oficials de les comunitats autònomes i ajuntament de tot l'estat.

1 comentario:

  1. Hem eliminat per error un comentari que dia que ara si que m'envien informacions, que si es que venen eleccions : Vinga el que vinga sempre que nosaltres rebam de qui siga o vegam en la red noticies que siguen d.interés per als lectors i ciutadanía en general la publicarem.
    No som tontos, altra cosa es que ens el fem, però per davant de tot el que siga beneficiós per a Tavernes vinga d.on vinga, vinga quant vinga i per les circunstàncies que vinga.

    ResponderEliminar