viernes, 22 de mayo de 2015

Gabinet premsa ajuntamnet, TALLER OCUPACIÓ

L'Ajuntament de Tavernes destina 270.000 euros a un nou taller d'ocupació.

La regidoria de Foment contractarà 24 persones durant sis mesos per a executar un treball de revalorització dels recursos turístics naturals.

La Generalitat ha concedit a Tavernes el taller "Revalorització dels recursos turístics naturals de Tavernes II", projectat com una continuació i complement del taller d'ocupació que finalitza les activitats el pròxim mes de juny. La noticia s'ha sabut mitjançant un comunicat oficial de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació.

El regidor de Foment, Josep Llácer, ha expressat la satisfacció de l'Ajuntament per l'adjudicació d'aquest nou Taller d'Ocupació que, segons el projecte, s'ha configurat com a programa mixt d'ocupació i formació cofinançat pel Fons Social Europeu. "L'objectiu és millorar l'ocupació de les persones sense treball incloses en un conjunt de col·lectius específics per mitjà de la realització d'obres o servicis d'interés general" ha dit el regidor.

El projecte es contempla com a contribució a la conservació, restauració, rehabilitació i promoció dels Recursos Naturals Turístics de Tavernes. Josep Llácer ha remarcat que "el patrimoni històrico-cultural, arquitectònic i natural s'ha convertit en un gran element diferenciador del turisme, d'ací l'interés en promoure iniciatives com el taller, que efectuarà una posada en valor de Tavernes com a destinació turística".

Tavernes destina 50.000 euros de fons propis per al taller que complementen els 219.778 euros de subvenció de la Generalitat, encara que inicialment serà l'Ajuntament qui haurà de sufragar totes les despeses del taller.

Josep Llácer ha confirmat la contractació de 24 persones, distribuïdes a parts iguals entre dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins. Els aspirants han de tindre vint-i-cinc anys o més, estar desocupades i demandants d'ocupació, a més de registrats en el Servef. Com a col·lectius prioritaris a contractar s'assenyala les dones, en especial les víctimes de violència de gènere, persones amb discapacitat, persones en situació o risc d'exclusió social, els majors de 55 anys i en desocupació de llarga duració.

El taller tindrà una durada de sis mesos, en fase única de 960 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, dirigida també a l'aprenentatge, la qualificació i l'adquisició d'experiència professional.

1 comentario:

  1. I en eixe diari que tant parla de policies i denuncies, esta taller no ve? No interessa al poble?

    ResponderEliminar