martes, 19 de mayo de 2015

Gabinet de premsa de l' Ajuntament, ADJUDICACIÓ REDACCIÓ PROJECTE MUR VERGERET // HORARI AMPLIAT BIBLIOTECA

L’Ajuntament de Tavernes adjudica la redacció del projecte que evitarà la inundabilitat del Vergeret

El projecte té com a objectiu solucionar els problemes d'inundabilitat del Vergeret i Passeig Colon. S'ha adjudicat a Siete Arquitectura + Ingeniería SL per 64.323 euros.

L'adjudicació del projecte, tal com ha informat l'alcalde Jordi Juan, arriba després de vora dos anys d'estudis sobre quina obra s’ha d’executar i com ha de ser el projecte perquè l'accepte la Confederació. "Compren la defensa del nucli urbà de Tavernes des de l'assut fins més enllà del nucli urbà i és un projecte complex, que no té res a veure amb alçar només un mur de protecció al llarg d'uns metres".
 
La redacció del projecte respon al consens entre l'Alcaldia i la Confederació del Xúquer, després que una sentència del Tribunal Suprem declarara il·legals algunes de les edificacions del sector Vergeret. Este projecte dóna solució al problema i busca la tranquil·litat dels veïns respecte a la situació dels seus habitatges.

El passat mes d'octubre del 2014 l'Alcaldia va ordenar l'inici de l'expedient i fins al mes de febrer s'han resolt els plecs tècnics, administratius i els informes jurídics i d'Intervenció; tot seguit s’ha iniciat l'expedient d'adjudicació, que ha acabat fa només uns dies.

La redacció del projecte comprén diversos estudis de topografia i planimetria del riu Vaca i de l'entorn urbà i rural d'una superfície de 60.000 metres, l'estudi de l'afecció del riu al nucli urbà i el projecte d'execució de les mesures correctores de la inundabilitat de la zona sud.

El projecte inclou també estudis de l'impacte ambiental, l'estudi d'integració paisatgística i un conjunt de documents necessaris per a sol·licitar l'autorització prèvia a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.


L’Ajuntament de Tavernes amplia l'horari de la Biblioteca Municipal per exàmens.

La Biblioteca Municipal allarga l'horari fins a mitjan juliol per a facilitar als estudiants la preparació dels exàmens de fi de curs.

 Des de hui, 18 de maig, la Biblioteca Pública Municipal ha disposat una ampliació horària que durarà els mesos de juny i juliol amb l'objectiu de facilitar als estudiants la preparació dels exàmens en un espai adequat a les seues necessitats.

El nou horari de la biblioteca en període d’exàmens finals comença hui dilluns, 18 de maig, i s’allargarà fins al pròxim dia 10 de juliol. Els espais de la biblioteca estaran a disposició dels estudiants de Tavernes de dilluns a divendres, de forma ininterrompuda, entre les 10 del matí i les 10 de la nit. Els dissabtes, l’horari serà de 9 a 13 hores (matí) i de 15 hores a 21 hores (vesprada).


L’Ajuntament de Tavernes és conscient que amb l’arribada dels exàmens finals l’espai de la nostra biblioteca és utilitzada per nombrosos estudiants i ha decidit esta ampliació de l’horari per tal de facilitar-los l’èxit al màxim possible.

1 comentario:

  1. Per què gasten 64.323€ en un projecte que ja tenim?
    http://eupvtavernes.blogspot.com.es

    ResponderEliminar