miércoles, 20 de mayo de 2015

Gabinet de premsa ajuntament, AMPLIACIÓ HORARI BIBLIOTECA

L’Ajuntament de Tavernes amplia l'horari de la Biblioteca Municipal per exàmens.

La Biblioteca Municipal allarga l'horari fins a mitjan juliol per a facilitar als estudiants la preparació dels exàmens de fi de curs.

Resultado de imagen de biblioteca municipal tavernes Des de hui, 18 de maig, la Biblioteca Pública Municipal ha disposat una ampliació horària que durarà els mesos de juny i juliol amb l'objectiu de facilitar als estudiants la preparació dels exàmens en un espai adequat a les seues necessitats.

El nou horari de la biblioteca en període d’exàmens finals comença hui dilluns, 18 de maig, i s’allargarà fins al pròxim dia 10 de juliol. Els espais de la biblioteca estaran a disposició dels estudiants de Tavernes de dilluns a divendres, de forma ininterrompuda, entre les 10 del matí i les 10 de la nit. Els dissabtes, l’horari serà de 9 a 13 hores (matí) i de 15 hores a 21 hores (vesprada).

L’Ajuntament de Tavernes és conscient que amb l’arribada dels exàmens finals l’espai de la nostra biblioteca és utilitzada per nombrosos estudiants i ha decidit esta ampliació de l’horari per tal de facilitar-los l’èxit al màxim possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario