miércoles, 6 de mayo de 2015

Editorial : "VENDETTA" O PREVENCIÓ ?

Parlem, no podíem passar, del fins fa poc President provincial del PP i encara Alcalde de Xàtiva i President de la Diputació, no sabem si per molt de temps, Alfonso Rús.

No, no anem a ser nosaltres qui defengam a este senyor, doncs no es sant de la nostra devoció, ni ell ni tota eixa quadrilla de "populatxeros" que pululen per la nostra política amb formes autoritaries, xulería, malparlats, faltons etc. etc, siguen del siguen que siguen.

Resultado de imagen de patada y a la calleSols volem destacar el fet de la presa que s'han donat en desfer-se d'ell, diuen que pel escoltat fins ara en unes cintes gravades en les que comptava diners, pressumptament procedents de comissions.

Es delicte comptar diners ? Es clar que no.

Es deduix del sentit en les grabacions fins ara el que siga procedent de comissions ? Pel que hem sentit tampoc.

Per tant una de dos :

O com va afirmar dissabte passat Ignacio Blanco, candidat d'Esquerra Unida, partit que ha denunciat tot açò, en la resta de grabacions es constata el que afirmen, i això ho coneixen ja també els populars, ja sabeu que les filtracions en els jutjas son "pa nostre de cada dia", i per això han actuat abans s'esguiten més de merda.

O han aporfitat que el Pisuerga passa per Valladolid i han executat una "vendetta" contra Rus, tornant-li, està clar que Fabra, tots els desprecis que ha softit per part d'Alfonset.

Qué opineu ? : Nosaltres ens decantem pel primer, lo segón sería un auto-suicidi perquè inclús no hi haguent més este cessament els va a perjudicar i no es lògic sols pel que assenyalen que donen eixe pas i no isquen per contra a defendre'l fins siga com a mínim imputat o passen les eleccions.

Comentavem ahir amb amics sobre el "popular" que ha grabat durant anys i anys a Rus, que quins motius més greus tindría per anar fent-ho durant 7 anys segons diuen, quines ganes de vengar-se quant al mateix temps ell s'autoinculpa, quin aplicar allò de que "la venganza se sirve en plato frío" : I tan gelat que l'ha servit, i tant gelat que vorà deixat a Rus.

2 comentarios:

  1. Vendeta per prevenció

    ResponderEliminar
  2. ¿ Esguitarà a algú més per tots conegut ?, ¿ caurà algú més d'ací a les eleccions ? A mi m'han dit que pot ser quer algun més no arrive al 24 de Maig, la red es veu no era sols Rus, també com ja s'ha vist algú de la seua confiança.

    ResponderEliminar