lunes, 18 de mayo de 2015

Editorial : UN TREN VERD PLE D'OPORTUNITATS

Es el que passarà de nou per La Valldigna en un esperem no massa llarc plaç.

I diguem de nou perquè eixe tren, el de Carcaixent a Dénia, ja va passar fa uns anys per estes terres i deixà riquesa al seu pas.
Ara i pel que puguerem llegir ahir en el Levante, eixa via de ferro serà sustituida per una via verda, una via que ens portarà a La Valldigna un turisme saludable, probàblement majoritariament jove, esportista, i, perquè no, pot ser també familiar.

Tenim una vall que els pot oferir de tot i molt, hi ha que saber vendreu : Sabrem, o serà un tren que passarà de llarc ?. 

Pensem que uns dons bons punts d'informació, per exemple, amb una area adjunta d'esplai i descans per als ciclistes i senderistes, amb inodors, punts d'aigua per a rentar-se i un lloc fresquet en estiu i calentet en hivern on seiers a gaudir de les vistes i poder pegar un mosset en les dos entrades a la nostra vall es fonamental, no val tindre-les en Benifairó o en la platja, el producte hi ha que eixir a vendre'l on estan els compradors, si esperes que estos vajen a comprate'l a ta casa estàs apanyat amb la de competència que hi ha ahí afora. 

Ens tornem a preguntar, ho sabrem fer ? Nosaltres deixem ahí una xicoteta idea, un punt de començament, per si a algú li val de punt de partida. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario