jueves, 7 de mayo de 2015

Editorial : RÉS DE POALET I PALETES SI NO SON DE MARCA

Xé quin disgust tenim, amb el que ens agardava a nosaltres anar a eixa platja i ja no podrem anar .

Resultado de imagen de albir garden
Populatxo, no gràcies
I es que el senyor Pepe Lavios, jefe de campanya de la candidata popular senyora Maite Huertas en Alfaz del Pí, diu que vol per  a la platja de l''Albir un nou Montecarlo, amb bons cotxes, vivendes de luxe i gent ben vestida.

I que vols d'un senyor que destaca com a principal qualitat de la seua lideresa que " es una senyora ben vestida, amb un bon cotxe". 

I clar, nosaltres, populatxo turístic que ens agradava anar al Albir Garden, un tres estreles que no se si el tamcaràn per desdir amb eixe nou Montecarlo que vol este senyor, tindrem que deixar d'anar no siga cosa que ens miren per dalt del muscle al crit despreciatiu de ¡¡ populatxo!!. 

I ja no el dic del nostre cotxe, una monovolumen ben decenta però amb 10 aneyts ja, si quedarà bé per eixos carrers entre tant de Ferraris i Porsches.

I de la roba ... nosaltres que som com el Pablo Iglesias més de mercadillo i hiper que de carolina Herrera i companyía, allí no pegarem ni en cola.

El que no sabem es si ficarà este senyor aduanes per a controlar quins cotxes i quins no, i guardies de la roba com en Iran ... 

En serio, no ho fem aposta el parlar dia sí dia també de "draps bruts" i "ovelles negres " del PP, però es que tenen a cadascún per ahí representant-los ...

1 comentario:

  1. Digne representant de la dreta més rancia que representa el PP, amb el luxe per escaparate, les cares guapes i els bons cotxes i tot vestit d'Armani, bon discípul de Zaplana, Camps i Barberá. Si a este element el deixem governar les obres faraòniques vistes fins ara es queden curtes i la cara de sorpresa dels nòrdics que allí viuen serà de foto, ja veig una aracada tipo Benidorm a l'entrada de l'Albir.
    Esperem que els ciutadans d'Alfaz fiquen a este tipejo i a la seua lideresa on pertoca i que es fora de la gestió del bé comú.

    ResponderEliminar