jueves, 14 de mayo de 2015

Editorial : A QUI VOTARAN ?

Com sabeu, dos dels partits "emergents", es a dir, aquells que estan pujant amb força en les enquestes, i un "de capa caiguda" però encara ahí, no es presenten en totes les poblacions : Podemos, Ciudadanos i UPyD.

Resultado de imagen de dudasEl primer va decidir no comparexer en les lcoals com a tal, però en algunes poblacions sí dins d'altra marca, per exemple en Barcelona o Madrit, pel que es de supossar els seus simpatitzants recolzaran esta opció, o recolza des de fora alguna altra marca ell com a aprtit o els seus militants de forma clara, com per exemple en Gandiamitjansant una plataforma electoral.

L'altre, Ciudadanos, en algunes poblacions no es presenta, en altres no com a tal sino en coalició amb partits locals, conm es el cas d'Oliva on té un pacte amb Proyecto Oliva. 

I el tercer UPyD, no es presenta en moltíssims municipis, i mai amb coalició amb ningú.

Per tant, en moltes poblacions si es presenten tots tres en les autonòmiques en totes les 17 però no en les locals de totes les seues poblacions, com per exemple en Benifairó, Simat o Tavernes, en Barx es presenta Ciudadanos representat per Plataforma de Barx, o en Xeraco o Xeresa. 

I ens ha donat per pensar a quí anirà el vot en eixes poblacions en quant a eixos tres partits : Qué penseu ? .

2 comentarios:

  1. Pense que a nivell local pot ser Units per Tavernes qui arreplegue eixe vot dessencantat del PP i que anirà i pel que diuen les enquestes a grapats a Ciudadanos, i també el poc de UPyD. I

    I en quant a Podemos depen de l'actitut front als partits de la casta també poden arreplegar algo encara pense que pel caire dels que hem vist donen la cara a nivell local per eixe partit serà més fàcil que el vot se'l emporten Compromís i Esquerra Unida, que son dins de la casta els menys casta.

    ResponderEliminar
  2. Tots els que governen son casta.
    Compromís és casta.

    ResponderEliminar