miércoles, 20 de mayo de 2015

Editorial : NO HO COMPARTIM

Estos dies hem pogut vore una serie de "escraches" als candidats populars en varis llocs, fins el punt d'impedir-los poder fer la seua campanya en pau i llibertat. 

I diguem candidats i no càrrecs polítics, perquè en eixe primer sentit i no en el segón es en el que estan intentant fer arrivar el seu projecte electoral als ciutadans i estan boicotejant-los.

Resultado de imagen de rita barbera abucheadaI en eixe sentit, en el de candidat, es en el que no compartim el que no sel's deixe fer campanya com qualsevol altre candidat.

Podem entendre i entenem que els ciutadans manifesten el seu malestar als càrrecs polítics quant actúen com a tals, siga Rita com Alcaldesa o Fabra com a President per ficar dos exemples, inaugurant algo o presentant un projecte durant la legislatura, però pensem que com a candidats es deu de respectar el seu dret a fer campanya lliure i pacíficament com els altres candidats, i per tant no podem compartir com diguem el que no es ho deixen fer.

Perquè si ho consentim, al final s'arriva a lo que s'ha arrivat en Barcelona, amb un atac físic a una taula de propaganda del PP per part d'un element d'altre partit, al pareixer ser de Podemos, acte del qual Ada Colau ja s'ha desmarcat, sense arrivar, que deuría haver-ho fet, a condemnar-lo : Almenys s'ha desmarcat, que altres ni això, dien que si son xicotets incedents de la campanya. O els de la Plataforma Anti Desdonaments trets a calbots d'un mitin dels populars. 

1 comentario:

  1. Jo tampoc ho compartisc però curióssament sempre es l'esquerra la que fa els escraches i la dreta qui els sofrix. No vullc ni pensar el que estaríen diguent si fora uno d'esquerres qui ho ha sofrit, estaríen parlant de feixisme i estaríen denunciant-ho en tots els telediaris al igual que va ocorrer per exemple amb el cas del atac en la diada en Madrit a la especie d'embaixada eixa que tenen.
    Però per contra en el cas de Rita per exemple i a excepció de 13 TV i la premsa de detres ho han presentat com si s'ho mereisquera, justificant-ho.
    Escraches no però vares de medir diferents tampoc.


    ResponderEliminar