jueves, 21 de mayo de 2015

Editorial : EL QUE LI PASSÀ A UNIÓ VALENCIANA

Que diu Fernando Giner, cap de llista per Ciudadanos al cap i casal, que no permetrà que al seu partit li passe el mateix que a Unió Valenciana. 

I que li va passar a eixe partit ?

Doncs es un tema del que prquè el coneguem a fons podem parlar i debò, hores, però ho farem de forma ressumida : 

Resultado de imagen de unio valencianaEns vengueren alguns alts càrrecs als que treballavem al peu del canyò, als que passavem hores de son penjant cartells o ensobrant, als que donavem la cara en una época molt difícil en perjuí inclús de la nostra faena, ens vengueren com diguem per un plat de lentilles, i en algún cas amb un bon torç de xorís.

Mari Angels Ramon-Llin, Alfonso Novo, Vicent Ferrer, Jose María Chiquillo ... i un altre Fernado Giner, rés té que vore crec amb éste. 

I on estan tots eixa gent ara ? En el Partit Popular, alguns com Ferrer o Chiquillo en eixe cementeri d'elefants i per a pagar favors que es el Senat, i altres cpm Ramon-Llin o Novo en primera línea de
l' ajuntament del cap i casal, de Novo es diu que es l'hereu de Rita. 

Així que senyor Giner, si no vol que li passe com a Unió Valenciana, millor no s'ajunte amb ells, si pacta amb el PP en el cap i casal tindrà que conviure amb Ramón-Llin i sobre tot amb Novo dia a dia, vosté vora que fa. no son gent de fiar. 

Es hora de que vostés demotren que no son la marca blanca del PP, pactant amb els que ara son opossició i fent fora a eixa senyora dels bolssos de centenars d'euros, eixa senyora a la que li pareix normal acceptar eixos regals tan cars, a eixa senyora que es gasta 700 euros en una nit d'hotel. 

Unió li va seguir el joc al PP per un repartiment de cadires i quant estes començaren a merejar-se algunes rates botaren al PP, a vostes els pot passar el mateiux.

Diuen que un apren de les errades, Unió va errar, vostés mateix.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario