miércoles, 27 de mayo de 2015

ACEPLAT informa, REUNIO AMB EL REGIDOR DE TURISME

Ahir vesprada membres de la directiva d'Aceplat encapselats pel seu President David Giner ens reuniren amb dit regidor, Josep Llàcer.

Es tractà en primer lloc el tema dels actes previstos per a Sant Joan, amb la grata sorpresa de que a més del correfocs hi haurà una fira els dies 22 i 23 i una discomòbil la vesprada-nit d'este seegon dia. 

Sobre dits actes la diretiva d'Aceplat va solicitar el canvi d'ubicació per a que no siga sempre en la zona de Pa Dur, acordant-se estudiar fer-los en la part Oest de l'avinguda en quant al correfocs, i per la zona del San Bernardxo la discomòbil, amb el fi de que al fer-se la fira en la part sud de l'avinguda es concentren els actes en una zona no massa llunyana d'uns actes a altres per a que la gent puga gaudir de tot sense tindre que fer grans desplaçaments. 

Es va parlar a més del Iboga Festival exposant els comerciants una serie de dubtes al regidor, sobre fer una promoció del turisme activa aprofitant els becaris que es contracten tots els anys i inclús d'establir un altre punt d'informació en La Goleta, sobre altres actes en Juny a concretar, sobre aparcaments i possibilitat d'iluminar-los a més d'ampliar-los en la zona del cine, i d'altres temes més que anaren sorgint sobre la marxa. 

Una reunió molt possitiva com totes les que estem tenint amb este regidor des de que va prendre possesió del seu càrrec,  esperem que tant si seguix ell com si ocupa altra persona el càrrec a partir de mitjans de Juny i una vegada es constituisca el nou govern, seguisquen sent tant possitives.

1 comentario:

  1. P.D. del editor : Parlarem també del canvi que li vol donar Josep al Sete Sois traslladant-lo d'ubicació i incorporant unes novetats que compartim al cent per cent, tant des d'este blog com des d'Aceplat.

    ResponderEliminar