jueves, 9 de abril de 2015

LLLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de premsa digital

1,4 milions d'euros ens deu la Generalitat i d'haver-los rebut no havera fet falta la pòlisa de tresorería signada recèntment ens diu Perfecto Benavent, Regidor d'Hisenda, en Levante-emv periòdic que també ens parla del Iboga Summer Festival del que diu pot egenrar un impacte econòmic d'un milió d'euros en la nostra ciutat .Per la seua part Las Provincias no arreplega noticies locals en sí però si una que esn afecta com es que els llauradors de la nostra comarca denuncien pérdues pel baix preu de la taronga, a 1,50 euros l'arroba, mentres els costos seguixen cap amunt.

Lo de la taronga es algo que es va arrastrant ja fa anys i cada vegada a pitjor, amb el qual cada vegada més i més camps abandonats quant podríen ser per contra una fons d'ocupació alternativa i més en estes èpoques de crisi : La solució ? Difícil, ben difícil en un mercat on prima el preu a la qualitat i en una Unió Europea que paga favors a altres paisos a costa dels lloms dels nostres llauradors, tal volta la unió cooperativista siga una d'elles però de moment tampoc ha funcionat en esta terra. 
En quant al Iboga la nota de l' ajuntament de Cullera ha portat dubtes, molt de dubtes sobre els organitzadors, esperem que tot vaja bé, almenys s'està intentant portar rendiments per part del govern local la nostra ciutat. 
I a la Generalitat que ens pague que amb eixos diners es podríen fer moltes inversions que amb tot el que ens espera per davant com el mur de defensa de Vergeret, el colector i que no ens toque rescatar la piscina, demà parlarem de nou d'ella, no podrem fer.

2 comentarios:

  1. Preocupants els aires que ens arriven dels empresaris del Iboga eixe, molt preocupants, a vore si la festa es torna en plors. Per si acas comerciants de Tavernes lligueu-se els matxos pues en Cullera diuen que no han cobrat, segur que conegueu a algúns comerciants d'allí, pregunteu pregunteu.
    I Manolo Vidal, coneixes al senyor Alcalde de Cullera amb tota seguretat, que tens que dir, no li has preguntat ?

    ResponderEliminar
  2. Al comentariste sobre alcalde i regidors Cullera, mira la nota del administrador en l.article d.Aceplat sobre el festival Iboga.

    ResponderEliminar