miércoles, 1 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Que ADISVA rep 9.000 euros per a mobiliari i de l'obra social de La Caixa llegim en Las Provincias, mentres que en Levante trobem noticia sobre la aportació de arena en la plata de La Goleta per part de la Delegació de Costes.

Resultado de imagen de premsa digitalSobre açò darrer i encara Costes diga que pararà en pascua per a no molestar al turisme, dir que esta setmana hem vist moviments i ja es festiu per als turistes de fora de la nostra comunitat, pel que si estan molestant i ens preguntem si es que no han tingut temps fins ara per a fer estes aportacions. I a més torna a ser efectívament un parxe més com diu el nostre executiu.

I sobre lo de ADISVA dir que ens alegrem un muntò perquè per motius familiars i d'amistat coneguem la situació de l'associació i el que treballen per  poder oferir este servici als minusvàlits vallers de Tavernes i s'ho mereixen, a vore si arriven prompte de fet els 100.000 euros del ajuntament i fiquen en funcionament el cente. I al mateix temps dir que està bé que els diners que guanya la banca es invertisca en part en la societat qui li els dona a guanyar. 

2 comentarios:

  1. Jo crec que totes les obres les fan en vacances perque la majoria de gent puga vore lo preocupades que estan les administracions públiques. En estiu,a fer carreteres,i ara,en pasqua a posar arena. I este any més,que és electoral.

    ResponderEliminar