sábado, 18 de abril de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, va d'eleccions

Resultado de imagen de l prensa digitalPerquè articles sobre eleccions en trobem huí uns quantes, i així en Levante a més d'un article que ens diu que el Basquet Tavernes té la possiblitat huí de salvar la categoría i altres noticies més sobre esports, podem llegir declaracions de Manolo Vidal i sobre la llista del PP, tema este darrer que també trobem en Las Provincias a més de que els  presenten esta vesprada la seua llista.

I un article en Levante que ens alegra i que es que s'ha obert el pàrquing en soterrani en el nou hospital comarcal. I es que com hem denunciat en este blog, tot no val en tal de fer-se la foto i lo del aparcament en este centre sanitari era "de jutjat de guardia", haver esperat a inaugurar total una setmana més i no haver creat eixa situació que podríem arrivar a qualificar d'angustiosa per als ussuaris, sobre tot a les persones més majors que no tenen les qualitats físiques dels més jovens ni per a conduir i per malaparcar en llocs no adequats, ni per a aparcar en la "quinta punyeta" i després pegar un bon passsejet, ni menys encara en orientar-se per una zona desconeguda.

I sobre les eleccions ja hem anat diguent i el que de segur ens queda, el dilluns seguirem parlant d'elles en l'esditorial i segur que en més molts llocs més. 

Dessijar-li tota la sort del mon al nostre club de bàsquet i si al final baixaren de categoría dir-los que el haver militat en l'actual ja ha segut tot un premi a la seua gran llavor, i que de segur tornaran a ella. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario