lunes, 20 de abril de 2015

IV FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ

Un any més i en arribar aquestes dates des de Càritas Interparroquial  vos convidem a participar en la FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ.
Com ja sabeu, aquesta és una activitat en la que tots podem participar de diverses  maneres:  per una part aportant llibres de lectura que tenim per casa i que ja ens els hem llegit i per altra assistint a comprar-ne..... però a més a més, es participa en el que per a Càritas es considera el més important; sensibilitzant-se i conscienciant-se de que en un poc que aportem cadascú  de nosaltres es poden posar solució a molts problemes.
Aquesta  campanya, com totes les campanyes que organitzem des de Càritas,  és una invitació a construir una fraternitat compromesa, que té la seua arrel en la nostra en la nostra condició comú de ser persones d’una sola família, amb la mateixa dignitat i drets, i per tant cridats a “ desitjar, buscar i tindre cura  dels bens dels demes” ... interpel·lant-nos a nos ser còmplices en la indolència  i a viure bolcats en la realitat que vivim, en la de les persones que veuen retallats els seus drets cada dia.
Des dels nostres projectes tant assistencials ( Rober, Economat)  com formatius ( Reforç escolar, Escola de pares i mares, ....) busquem acompanyar a aquelles persones més vulnerables però, la nostra acció pretén anar més enllà i busca commoure’ns  front a les injustícies quotidianes d’un estil de vida còmode i superficial, la nostra dignitat humana no pot ocupar-se sols del que es nostre, no podem quedar-nos indiferents davant el malbaratament dels poderosos i la fam dels més necessitats. Es el moment de sensibilitzar-nos, de despertar la nostra consciencia front a totes aquelles desigualtats existents i demanar respostes. En aquest món hi ha més que suficient per a  que a ningú li falte el necessari per a poder viure en dignitat, es necessari un repartiment més equitatiu.
Aprofitem aquesta nota per mencionar que el pròxim 23 d’abril ja fa cinc anys que obrirem l’Economat i que durant aquestos anys hem repartit 300.400 quilos en aliments i productes de neteja entre les 456 famílies ateses.
Vos esperem el divendres 24 d’abril al Mercat Municipal , des de les 17:00 hores fins a les 20:30 hores, i recordar-vos que a més de comprar llibres podeu gaudir d’un bons sortit de coques i dolços per a berenar així com d’animacions.
Al llarg de la setmana podeu portar llibres tant a les parròquies com als col·legis
Moltes gràcies !!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario