miércoles, 15 de abril de 2015

El Quadern informa, PERÒ, COM ARRIVAR AL NOU HOSPITAL ?

Per carretera :


- La vía més llarga però la més senzilla es circunvalar Gandia com feem fins ara per anar al antic hospital entrant pel passeig, però en vers de girar a la dreta una vegada has eixit del túnel i baixar cap al colegi "Los Naranjos" i d'ahí a a buscar el final del passeig, seguir per contra per la nacional, passar un segon túnel i arrivar fins a una gran rotonda en la que tens l'opció de girar cap a la dreta-sud direcció Oliva/Alacant, o a l'esquerra cap a Gandia, seguir direcció Gandia fins altra gran rotonda on ja voreu les indicacions del hospital. 

- Altra opció, que es la que nosaltres ussem i recomanem, es a l'entrada de Gandia per on ara està la Policia Local, al arrivar a la rotonda on fica el nom de la ciutat girar cap al Carrefour/La Vital, passar les rotondes i per enfront el hipermercat cap al centre comercial, girar en la rotonda després del Carrefour a la dreta cap a La Vital, passar enfront d'esta cap a una segona  i una tercera rotondes, girar en esta tercera a l'esquerra cap al sud, passant per davant de la gasolinera i de Comercial Moll fins la següent rotonda front Dulcesol on vorem ja a la nostra esquerra l'hospital, pegant la volta per la rotonda fins l'indicació cap a éste.

- I la tercera sería atravesar tota Gandia per l'antiga nacional, ara avinguda Alcant/València, i al ixir d'esta seguir cap al sud en la rotonda passant front la gasolinera i Comercial Moll fins a la rotonda front Dulcesol i a l'esquerra ja vorem l'hospital i pegant la volta a la rotonda l'indicació a éste.

I quant arrivem al hospital ... com diuen els torers, "que Dios reparta suerte" `pel dit en altre artícul.

No obstant seguim : De moment sols està obert l'aparcament en superficie a l'espera del soterrani, i en quant entreu en este gireu de seguida a la vostra esquerra i ull en no ficar-se en el carril que es dirigix a la porta d'urgències perquè si t'equivoques el costa pegar una volta que per a què per a tornar al aparcament. 

Si trobeu aparcament chapeau i si no a pegar voltetes pels voltants del hospital a vore si trobeu un raconet en el que com a mínim no molesteu encara estigau mal aparcats, de moment la Policia Local de Gandia no està multant, però ... ja sabeu, quant la butxaca apreta ...

En Bus/Tren

De moment arivar fins l'estació de RENFE/Estació Autobussos i des d'ací preguntar pel minibus conegut com "l'urbanet" que va fins a l'hospital.

De moment La Simatense/SIMBUS no arriva com fins ara al vell al hospital nou però ens han dit que prompte ho farà, quant ens assabentem informarem.

Resultado de imagen de nuevo hospital gandia
El cartell/accés al hospital està ben senyalitzat i es veu de
 ben lluny accedisques per on accedisques a ell. 

Esperem l'informació vos siga d'ajuda !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario