viernes, 17 de abril de 2015

Editorial : QUANT EL MAL NO VE D'ALMANSA

Si no que el tens en la teua pròpia casa. 

No es la primera vegada que ussem este titolar i per desgràcia ens temem que no serà la última, perquè com ja sabreu una vegada més els diputats que es diuen valencians del PP han votat en contra dels interessos de la seua terra, plegant-se davant les ordres del seu partit.

L'Or dels ValenciansI tot açò evidénment davant la por ara i en  uns messos més, sabeu s'estàn tancant llistes pel "democràtic" "sistema digital" que ussa este partit, de no "ixir en la foto" que dia Guerra si no acaten a ceges el que es manen des de Madrit. 

I totes estes ordres d'un partit amb seu en Madrit i a les ordres dels interessos que ells diuen de tots, però que mira per on sempre es a càrrec dels lloms dels mateixos, i mentres a Extremadura la farcigen de diners fa uns pocs dies , a nosaltres que estem per baix de la mitjana nacionals en seguixen infrafinanciant amb l'excusa de que no hi han diners : I per als extremenys i amiguests del ànima de la banca i de les autovíes de Madrit si que en tenen ? Qué passa, que no son els mateixos tipus de diners els que van cap a uns que cap a altres ?.

El 24 tenim l'oportunitat de començar a canviar este menyspreci als valencians votant a partits d'estricta obediència valenciana com anem a fer nosaltres : Comencem pel poble i per la nostra Comunitat. 

I diguem començár a canviar perquè si també en les nacionals aconseguim una repressentació nétament valenciana en les Corts Generals com tenen bascos o catalans algo tindràn que comptar amb nosaltres.

Els de sempre ens acussaràn de victimisme i d' aprofitar electoralment el tema, però els tenim que dir que de victimistes rés, els números canten i els seus propis "jefecillos" populars d'ací, ho reconeixen i ho així feren constar en les Corts Autonòmiques però això sí, sempre amb la boqueta xicoteta. I ara en Madrit "mare en cague" no siga cosa que se m'acabe el xollo. 

Hi han opcions valencianistes a tot arreu, de tot caire, a dretes o a esquerres, més o menys nacionalistes, federalistes, independentistes ... com Compromís, ERPV, UnitsxValència, Coalició Junts, Coalició Avant ...

Voteu a qui millor vos encaixe però voteu en clau valenciana, nosalters anem a fer-ho sense cap de dubte i a uns dels assenyalats, en el seu moment ja direm perquè no tenim cap de complexe , per a qui aconsellem el vot : Ara es el moment de començar el canvi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario