miércoles, 11 de marzo de 2015

Nota de premsa del PP, VIDAL CANDIDAT A L'ALCALDÍA

EL PARTIT POPULAR TRIA PER UNANIMITAT A MANOLO VIDAL COM A CANDIDAT A L'ALCALDIA

El Comitè Electoral del Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha escollir a Manolo Vidal Almiñana com a candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament valler.

La decisió es va prendre per unanimitat de tots els membres, basant-se en la victòria que va aconseguir Manolo Vidal com a candidat a les eleccions municipals de 2011 amb gran diferència respecte a la resta de formacions i quedant-se a pocs vots de la majoria absoluta. El comitè ha valorat la gran capacitat de gestió de govern que va mostrar Manolo Vidal en la passada legislatura, així com en la gran quantitat de projectes i idees que pot aportar pel futur de Tavernes.
Resultado de imagen de manolo vidal tavernes
Manolo Vidal ha agraït la confiança dipositada en ell i es mostra ple d’il·lusió per a seguir treballant per a millorar Tavernes “la nostra ciutat i la platja no han avançat res en estos quatre anys de legislatura. Tenim un poble estancat amb més impostos, poques inversions i cap projecte de futur. El Partit Popular i la meua candidatura tenim clar que cal treballar per a revitalitzar Tavernes. La prioritat serà propiciar la creació de llocs de treball en el sector agrícola, en la indústria i en el turisme. Hem de centrar-nos en fer de Tavernes una ciutat activa i amb futur”.

En la passada legislatura, la gestió de Manolo Vidal al front de l’alcaldia va propiciar que a Tavernes arribaren més de 15 milions de subvencions. Es feren més de cent obres tant a la ciutat com a la platja. Es va actuar en carrers molt concrets, però també s’aconseguiren gran inversions a Tavernes com la carretera a la platja, el nou institut, la caserna de la Guàrdia Civil, l’ampliació del centre de salut, el Braç Treballador, l’Escoleta de la Platja i moltes més.
En els pròxims dies es donarà a conèixer la llista electoral del Partit Popular de Tavernes. Així com els principals trets del seu programa electoral.

Ja es pot avançar que les propostes de futur del Grup Popular a Tavernes passen per propiciar la creació de nous llocs de treball, fer possible que s’obriga la piscina coberta, atendre les polítiques socials, ajudar a les associacions i clubs, fer una sèrie d’inversions per millorar la ciutat i la platja. Tot encaminat a potenciar l’ocupació en diferents sectors “volem que Tavernes siga atractiva, tenim moltes idees i anem a ser l’opció que done futur als nostres ciutadans. No volem que Tavernes esdevinga un poble dormitori, que és el que ara està passant, hem de posar-nos mans a l’obra perquè Tavernes torne a ser un referent per l’agricultura, la indústria, el comerç i el turisme. El nostre objectiu és crear llocs de treball i donar futur a la ciutat-platja” comenta el candidat a l’alcaldia Manolo Vidal.

Manolo Vidal té 52 anys, és advocat i economista. És una persona molt treballadora, molt pròxima i atent amb tots els veïns. Coneix a la perfecció la realitat de Tavernes i de les seues associacions. Amb ell com alcalde, Tavernes va viure la legislatura amb més inversions mai coneguda a la ciutat i la platja.

25 comentarios:

 1. Manolo es l'alcalde que Tavernes necesita per arreglar tot el que Jordi s'ha carregat.

  ResponderEliminar
 2. Més despilfarros amb Manolo!!! Noooooo!! Què vol? Ara que comencem a alçar el cap que ens torne a arruinar??? No per favor, noooooo!!!

  ResponderEliminar
 3. Estem arruinats gracies als impostos més alts de la historia de Tavernes que ha posat Jordi el de Compromís.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Quina bolaaaaaaaa!!! Ara vas i li ho contes a altres a vore si s'ho creuen...

   Eliminar
  2. Entra en la Cotorra i voràs com diu que ara es paga la contribució més alta de la historia de Tavernes. 6,9 milions de euros i, si torna a guanyar Jordi, es pagaràn 7 milions d'euros. Jordi el de Compromís està arruinant als veins amb estos impostos que mos fa pagar.

   Eliminar
  3. Impostos per a pagar el descomunal deute que ha deixat el PP en Tavernes. Pujades de impostos en tot cas inferiors a les de Mariano Rajoy.

   Eliminar
  4. Si saberes llegir i tingueres vergonya no diries això. Hem estat des de 2006 al 2013 pagant els impostos aprovats pel PP. Sort que hem tingut a Jordi pel mig i ha abaixat els valors de les cases sino l'Ajuntament estaria mes pobre que la C.V. i tancat i quebrat com el de Gandia o la piscina que vau fer.
   I damunt defensat el partit mes corrupte de la història mundial.
   No teniu trellat ni en tindreu. Si jo estiguera en un partit aixina ja me n'hauria anat a casa. I ara hui sabem que pagaren les europees en negre.

   Eliminar
  5. Entre Montoro ara i Manolo abans hem pagat més impostos que mai.

   Eliminar
  6. La pujada de l'ibi va ser per la revisió cadastral, no pel PP.
   La baixada de l'ibi ha sigut per la revisió cadastral, no pel Bloc.
   A vore quan s'entereu uns i altres!

   Eliminar
 4. Altre partit dels renovadors. Els de sempre,segueixen. La gent jove que entra,dura una legislatura.

  ResponderEliminar
 5. El Partit Popular apostant per la renovació.

  ResponderEliminar
 6. Dels resultats que va traure Manolo en les europees no diu res el PP?

  ResponderEliminar
 7. Manolo,el queden pocs dies. El 24 de maig Tavernes descansará de vosté,

  ResponderEliminar
 8. I els pasos de vianants per pintar. Que envien als de la brigada i es dexen de plenos i tonteries. Hi ha que fer les coses facils. L'alcalde no pinta les rayes perque no vol.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hui, hui, com ha de pintar les "rayes" l'alcalde. Això que és?

   Eliminar
 9. Moltes cares "noves" estes eleccions. Jordi porta 8 anys a l'ajuntament, Manolo 16 i Eduardo va estar 13.
  La primera vegada que es presentes 3 candidats que han ocupar el silló d'alcalde de Tavernes.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jordi te 31 tacos, Manolo 52 i Bononad 62. Quin dos sobren per jubilar?

   Eliminar
  2. Sobren els dos que fan 31+52=83>62,Eduardo encara els dona val i pilota encalà.

   Eliminar
 10. La carretera de l platja duta per Manolo??? Vaja carretera amigatxo, pareix que siga la montanya rusa, quin despilfarro i damunt sense calitat. Ay Manolin que se te veu el plumero. Deixa passar a la gent que vol treballar pel poble, que a tu ja et coneixem i sabem que en la vida votarem mai a Manolo, ja que va afonar el poble!!!

  ResponderEliminar
 11. Amb Manolo teniem inversions. Amb Jordi res de res

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Amb Manolo teniem moltes coses:

   - 4'5 milions de deficit de pressupost
   - Una piscina arruinada i sense obrir
   - Un aparcament sense pagar
   - 3'5 milions de proveïdors sense pagar
   - 5' 7 milions de prestecs per a fer inversions que ara estan pagant "els de ara". És això que dius lo de les inversions amb Manolo?
   - Aprofitar-se del canon de les tres futures corporacions per a gastar-se'l
   - Fer una avinguda de la platja sense col·lector
   - Milions de plusvalues dels Marenys per a no fer res
   - Un poble arruinat economicament sense poligons industrials i sense sectors de platja

   ara això sí, ens van duplicar l'alta tensió, li va llevar el salvament de la platja a la Creu Roja i va plantar moltes palmeres pagades a preu d'or.

   Igual és millor no tindre res de tot això ¿no creus?

   Eliminar
  2. Meeeeeeeeec no t'ho creus ni tu. Una mentira més i en van...

   Eliminar
  3. Amb Manolo teníem deute i impostos. Amb Jordi superávit i menys contribució.

   Eliminar
  4. Això no és cert. La llegua no té òs.
   Amb tots hem pagat impostos. Lo de menys contribució no és cert de cap de les maneres. No digues mentides que, com diria Karina, et creixerà el nas.
   Amb Manolo s'han fet obres. Amb JJ, menys (i les que s'han fet han anat a parar a empreses "familiars").

   Eliminar
  5. Manolo quatre milions de dèfict. Amb Jordi un milió de superàvit. Les mentides les dius tu. Lo de "això ho pague jo!" era la frase més repetida al despatx del senyor Vidal. De totes formes a Maig tindrem el veredicte. Esta vegada no hi haurà un Rus que li busque acomodo.

   Eliminar