martes, 10 de marzo de 2015

Nota de premsa de KARINA VERCHER SOBRE ACCESSIBILITAT

Vercher ha recomanat a Juan que no s’estresse pensant alguna altra jugada de despatx per evitar que l’esmena a la totalitat presentada es puga debatre i votar.

KARINA VERCHER PRESENTARÀ UNA ESMENA  PER A DEMANAR INVERSIONS EN ACCESSIBILITAT AL PLE EXTRAORDINARI DEL PRÒXIM DIMECRES
La regidora progressista i membre d’ACORDEM Tavernes, Karina Vercher, presentarà una esmena a la totalitat en el ple extraordinàri convocat per l’alcalde, Jordi Juan, per a demanar que els 50.000 € que el govern pensava invertir en la segona fase del reté de la policia, es destinen a inversions per a eliminar les barreres arquitectòniques dels espais públics del poble i de la platja.
En aquest sentit, Vercher ha manifestat que “l’any 2014, entre obres de condicionament i lloguer, es van gastar més de 100.000 euros del pressupost municipal en el reté de la Policia Local, mentre que sols es destinaren 30.000 euros d’una subvenció de la Diputació a eliminar barreres arquitectòniques”. Aquestes obres de millora de l’accessibilitat realitzades en la rotonda d’accés a la població en la Gran Via de les Germanies, no han resolt el problema ja que “si be s’eliminaren unes barreres, se'n crearen altres”.
Per a la regidora progressista, “resulta inadmissible que el govern de Jordi Juan destine tan pocs recursos a eliminar barreres arquitectòniques dels espais públics i es preocupe tant per destinar-los a les obres d’un local que ni tan sols és propietat municipal i pel qual, en dos anys, hem pagat més de 60.000 € de lloguer”.
Karina Vercher espera que eixes inversions es facen escoltant les demandes de col·lectius implicats en l’accessibilitat, com és el cas de l’Associació Valldigna Accessible, que ha elaborat un document de manera conjunta amb l’Associació de Veïns “La Valldigna” on, entre altres, exposen els principals problemes en matèria d’accessibilitat a Tavernes i proposen solucions.
Segons explica Vercher, la presentació d’aquesta esmena a la totalitat també ve motivada per la incapacitat de l’alcalde per a consensuar una proposta i per la voluntat d’imposar el seu criteri particular. “Jordi Juan, en una altra jugada de despatx, ha convocat un ple extraordinari per a tractar solament allò que li convé: buscar finançament per a partides electoralistes. Ni escolta les propostes que li fem, ni es preocupa perquè tots els veïns puguem accedir en condicions d’igualtat a tots els espais públics”.
Karina Vercher, membre d’ACORDEM, comenta que “l’alcalde, en la seua incapacitat per consensuar propostes i sense parlar amb la resta de regidors, ha convocat un ple un dimecres a les nou del matí, sense parar-se a pensar com pot afectar a la resta de regidors el fet d’haver de deixar la feina a eixes hores”. Per a la regidora progressista, aquesta manca d’empatia i sensibilitat per part  de l’alcalde sols es pot entendre perquè “ ell i alguns dels seus regidors són jornalers de la política i depenen del seu jornal de polítics, per això fan un ple a unes hores tan  poc habituals, quan els convé i més si no és urgent, ja que el que va a tractar-se podria haver-se tractat al proper ple ordinari”.
Finalment, Karina Vercher ha recomanat a Jordi Juan que no s’estresse pensant alguna altra jugada de despatx per evitar que l’esmena a la totalitat presentada es puga debatre i votar. “Per una vegada, practique vosté la democràcia i la transparència de les que tant ens parla”, ha afegit amb un somriure.

14 comentarios:

 1. Segur no va al pleno, com el dia de la questió de confiança. Pegará a fugir i els deixará a tots al carrer.

  ResponderEliminar
 2. Crec que el pleno este va a servir per ben poc.

  ResponderEliminar
 3. Que ha passat hui? S'han quedat muts? Estaran pensant a vore que diuen?
  L'han tornat a clavar hasta el coll! (O aixó pareix)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Tenen ordres superiors de no comentar res hui durant tot el dia. Estan concentrats preparant la jugada de despatx i no els convé distraure's. ;)

   Eliminar
 4. Concentrado estoy..... com l'Avecrem !

  ResponderEliminar
 5. Sr. Jordi Juan, on queda allò de "una altra forma de fer política"?, i allò de "jo no soc un Jornaler de la política"? o allò de "consensuarem amb la resta de forces polítiques, no anem a imposar res"?. Si vosté és així de progressista en 5 concejals, com serà si trau majoria absoluta? A qui no pensé com vosté el Farà fora del plenari? Vosté Sr Juan no és un progressista, vosté és un impostor i un impositor. Vosté no pràctica la democràcia, no sap el que és. A més de ser un narcisista i no vore més enllà del seu melic. Vosté s'ha acomodat i vol ser un professional de la política.

  ResponderEliminar
 6. A Karina Vercher no l'han fet mai fora del plenari. I no serà perquè no s'ho mereix des del moment que no seguix el seu partit. De fet, tampoc ha volgut mai deixar l'esco.
  La democracia? Quina? la de presentar-se un partit i deixar-lo amb el cul a l'aire.
  Narcisista? Més que Karina Vercher que ha volgut ser la protagonista de la legislatura per activa i per passiva ho veig difícil.
  Per a consensuar s'ha de voler consensuar. Karina Vercher i el PP mai no han volgut consens, sempre imposar.
  I efectivament una altra forma de fer política, no unir-se al carro dels balafiaments i demes del PP ni al carro d'acceptar xantatges de transfugues com Karina Vercher.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Keep calm
   &
   take a relaxing
   cup of til·la

   Eliminar
  2. Karina Vercher = Monica Oltra

   Eliminar
 7. Crec que falta un comentari de resposta al comentarista de les 20:05 que tot indica es la mateixa Karina Vercher.

  ResponderEliminar
 8. Completament d'acord, anonim de les 7:10. Es molt probable el que dius. I am eixe matwix argument, els comentari de l'anonim de les 23:07 seria de Jordi Juan o d'alguns dels seus aplegats que no la poden vore. Els demes comentaris dels defensoors del PP, que entren a comentar per animar el debat.

  ResponderEliminar
 9. Que fàcil es fer demagògia barata en temes sensibles per a la població...sincerament crec que esta Karina esta gastant les últimes bales i que a les eleccions no la votarà ni la familia...

  ResponderEliminar
 10. Al final dius que no ha anat al plenari. ¿no es cobrava?

  ResponderEliminar
 11. solament han cobrat Jordi, Perfecto i Llacer, que son els que tenen dedicació i cobren a final de més el seu sou, independentment de plenos i comisions a les que vagen.

  ResponderEliminar