miércoles, 25 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA , varis

Resultado de imagen de prensa digital
Ninguna noticia directa sobre Tavernes trobem huí en el Levante però si algunes que ens afecten com son la del bon oratge per a Setmana, el retràs en l'apertura del nou hospital per no arrivar a temps la maquinaria que ve de Xina pel mal oratge, o que la plutja acab amb la sequera , a més de noticies esportives. Per contra en  Las Provincias en trobem quatre : Referència al acte de foment de huí on es pressenten dos empresses valleres, el retrassament en l'apertura del nou hospital, que el riu Vaca baixa plé, i sobre un estudi sobre el LLac de La Goleta

Esperem que arrive el vaixell de la Xina i es puga inaugurar l'hospital, cosses de l'economía mondial. Per lo demés animar a acudir al acte de foment d'esta vesprada del qual teniu nota en artícul apart i així recolzar als jovens emprenedors vallers, demanar que es solvente d'una vegada el problema del llac i sobre el agua benvinguda siga si es beneficiosa com estes darreres almenys en La Safor.  

1 comentario:

  1. Fins ara,el material fiable i de durada,era alemà o americà. Ara ens hauran d'operar amb màquines xineses. Esperem no siguen com els productes dels basars xinesos,del baratillo.

    ResponderEliminar