martes, 10 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, poc

I es que tan sols noticies sobre esport trobem huí com a noticia directa de Tavernes, emcara si en trobem indirectes que ens afecten com el tema de l'apertura del nou hospital de Gandía.

Resultado de imagen de nuevos hospital de gandiaAçò del hospital s'està fent més llarc que el part de la burra, esperem, ens temem que sí, no trobar-nos amb les presses al final un hospital obert tan sols com ha passat en Llíria de cara a la galería però en el fons sense acabar i amb grans deficiències. I ens temem que sí perquè ja s'anuncia la presència del senyor president de la Generalitat en dita inauguració ofical que la té que fer sí o sí abans final de mes, o es podría denunciar com a acte electoral una vegada convocades les eleccions, el que serà el 31 d'este mateix mes de Març.


Hospital de Llíria, inauguraciones 'a medias' a las puertas de las elecciones el diario.es

Simap denuncia las deficiencias del centro hospitalario que ha sido inaugurado esta semana por el president Fabra y el ministro Alfonso Alonso
El sindicato y la oposición denuncian la "gran mentira" de un centro con carencias en el equipamiento en lo que califican de un acto "electoralista"

Imatge de El Mundo 

No hay comentarios:

Publicar un comentario