jueves, 19 de marzo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA / ACTES FALLERS

Una imatge de la carpa de la falla La Vía
D'un assumpte de drogues amb incautació de marihuana i detenció de dos individus ens parla hui Las Provincias, mentres que el Levante ho fa de les falles locals i de la crítica que podem trobar en elles.

Mal assumpte el de les drogues quant tenim ja i de nou una producció dins del nostre mateix casc urbà, i sobre les falles dir que la plutja no ah pogut amb la festa i que anit així es va vore amb uns cassals prou plens en alguns cassos i a tope en altres, i cadascun fent la festa com va poder donades les circunstàncies, encara i com es normal, el fluix ambiente a nivell carrer era palpable.

Esperem que l'Oratge permeta hui fer la missa a les dotze, per a la qual s'ha acordat vajen vestits de fallers els máxims repressentants i optatívament la resta i si calguera es faran els desplaçaments en vehículs. I Diumenge es celebraràn les posposades ofrena a les once del matí i la mascletada a les dos de migdia com a colofó de les festes.

1 comentario:

  1. Enhorabona pels primers premis a La Via, però la seua carpa deixa bastant que desitjar, sobre tot el que es la unió del tunel amb la carpa, on anit, en tractar de sopar, va ser una odisea.
    Sobre la detenció per drogues, quan veges l'helicopter volar baix, el 50% de les vegades, per tema de drogues

    ResponderEliminar