sábado, 21 de marzo de 2015

Info-UNITS : EL NOSTRES COMPANYS, EL NOSTRE MODÈL A SEGUIR


Ahir estiguerem varis membres de la Junta Directiva de Demòcrates-Units per Tavernes en la Vila Joiosa acompanyant als nostres companys de coalició autonómica de Gent per La Vila en l'inauguració de la seua nova seu en una centrica avinguda de la ciutat. 

La Vila compta amb dos regidors molt actius en l'opossició, verdader assot del govern, i eixa activa tasca es tot un exemple a seguir, al igual que la dels nostres quatre regidors companys en el govern de Pego, el regidor també en el govern d'Oliva o la de Calp. 

Nosaltres, com ells, no ens casem amb ningú i treballarem arrivat el cas tant si estem en l'opossició com en el govern, sols mirant pel bé del poble i com millor i des d'on millor ho pugam fer.

Després de l'inauguració de la seu ens reunirem tots junts i junt als fins fa poc coalligats nostres de lluita política d'Units per València, interessats en participar també en la nostra coalició, i seguirem treballant en la materialització de la dita coalició, quedant en tornar a voren's el proper dia 30 en la seu de Gent d'Oliva, on no tenim dubte ningún estaràn ja de ple dret els nostres amics d'UnitsxValència, que ens aportaràn la experiència de una década de treball per esta terra i dels seus tres regidors actuals, i sobre tot el de la seua Secretaria General la regidora de Carcaixent Ana Calatayud, altre exemple a seguir. .   

Podem dir doncs que la coalició es ja un fet i sols queden tancar temes formals com el nom i logo definitius si s'incorpora, segur que sí, UnitsxValència, i anar al notari per a protocalitzar la formació de cara a pressentar-nos en les properes autonómiques. 

Dalt, els regidors de La Vila Pere Alemany i
Pascal Amigo presentant el projecte del seu partit
per a les locals de 2015.  Baix, una instantànea
del nombrós públic assistent a l'inauguració de la
 seua nova seu.  Ójala nosaltres ho pugam fer prompte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario