sábado, 28 de marzo de 2015

En dos paraules, IM-PRESSIONANT


Ha segut el concert de l'orquestra del que acabem de gaudir, i on s'han tocat bandes sonores del cine i de la televissió.
,
El director Voro García
Una primera part que ha començat animadeta amb la banda sonora de la pel-licula Alatriste, seguit de dos temes molt dolçets, preciossos, com son "el ninot de neu" del curtmetratge del mateix nom, i la banda sonora del la serie de televissió "Frágiles". I per a acabar la més que coneguda banda sonora de la pel.licula "Supermán".

I una segona amb un primer tema molt melòdic com es la composició adaptada d'un adagietto de Mahler per a la pel.licula "Muerte en Venecia", i acabant el concert amb les animadíssimes danses simpfòniques de la banda sonora del film  "West Side Story", de les que s'ha fet el bis de la denominada "mambo". 

Un primer planol dels violins 
Si no haveu pogut assistir i voleu gaudir d'este meravellós concert vos recordem que demà a les 12 del migdía es repetirà en el nostre Monestir. 

I així mateix recordar que demà també  a les set de la vesprada i en l'auditori de la SIUM concert de la banda simfónica dedicat als socis.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario