martes, 17 de marzo de 2015

Editorial : DE NINOTS

Doncs bé, arribem a falles i huí entrem ja a fons en elles els que inclús no som fallers ni tenim gens d'espítir de tal.Però com diguem sempre, som amants de les festes siguen les que siguen i les guardem. 

Resultado de imagen de ninot falleroPer tant demà i el dijous no actualitzarem en quant a editorials, millor gaudim de les festes josefines en pau i armonía, pel que sols repassarem la premsa i noticies si cal, però sí vos anirem penjant allò del que gaudim, com hem ferem ahir de les falles del Patronat i de l'Escola d'Adults Bolomor i farem, si els tepms ens deixa, fer-ho en una estona de la de ACUDE. 

Però no volem despedir-nos sense fer una petició : Que el foc purificador de les falmes s'emporte a mes dels ninots fallers a més de quatre "ninots" dels que van "borinotetjant" per ahí.

I ja ficats, a vore si en el proper plenari d'una punyetera vegada, i perdoneu l'expressió, s'aprova allò que tant necessita el nostre poble. O les urnes com tal falla "cremaràn" a qui s'ho mereisca, i pensem que serà a més d'un i més de dos d'este poble.: A quí ? Això ho deixem a criteri de cadascún.

3 comentarios:

  1. Entre eixos altres ninots borinotejant que dius Enrique està algú d'este poble ? Perquè mira que alguns estàn fent el borinot darrerament ja que parles del plenari.

    ResponderEliminar
  2. A mi me'n venen al cap uns quants, vora la mitja dotzena en este plenari.

    ResponderEliminar
  3. Pero en caldrien mes de mitja dotzena de borinots fills de.... sa mare els que que volaren per tapar la llum del sol.

    ResponderEliminar