miércoles, 25 de febrero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de prensa digitalQue els sectors urbanitzables sense urbanitzar pagaran un 90% menys d'IBI ens diu huí en grans titolars el Levante, que a més ens parla de la venda de bens ordenat per un jutje de la cooperativa simatera COSIVA, d'un incendi en Marmol Compac, i del director de la banda La Entusiasta de Benifairó que va a dirigir pel Japó.
Mentres en Las Provincias l'amic Gimeno ens informa d'un furtament de joies d'una assistenta a una dona major, que supossem perquè no ho diu serà ací a Tavernes.

Mal assumpte el de COSIVA i el furtament de joies, enhorabona al director de música i a la banda per gaudir d'un músic tant execel.lent , per sort ninguna desgràcia personal en Compac on treballa com sabeu molta gent de La Vall, i en quant al IBI dir que serà a partir del 2016 i en els sectors a urbanitzar, tots els pendents de construir menys el 12 que ja ho està, enhorabona al govern local per la seua gestió.    

1 comentario:

  1. Quina gestió ha fet el govern per a conseguir la baixada dels valores catastrals? Tinc entes que es una mesura del govern central que s'aplicarà a tota Espanya.
    Pots aclarir algo de este tema Enrique?

    ResponderEliminar