viernes, 6 de febrero de 2015

BANDES DE LA SAFOR EN EL CERTAMEN DE VALÈNCIA

La SIUM de Tavernes de la Valldigna i la Societat Musical Benirredrà representaran La Safor en el CIBM Ciutat de València 2015

El sorteig impideix la participació de l’AAM Sant Blai de Potries.

La Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna i la Societat Musical Benirredrà són les dues societats musicals de La Safor que participaran al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, tal com va deparar el sorteig celebrat la vesprada-nit del dimarts, 3 de febrer, a la sala Joaquín Rodrigo del Palau de la Música de la capital valenciana. El mateix sorteig va deixar fora l’Associació Artístico-Musical Sant Blai de Potries, la tercera societat musical de la comarca que aspiraba a participar en l’esmentat certamen.

La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes de la Valldigna serà la tercera en intervindre en la seua categoria, la Secció d’Honor del certamen, el diumenge, 19 de juliol de l’any en curs, medint-se a la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, que serà la primera en intervindre; la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, que ho farà en segon lloc i a la Societat Unió Musical d’Alberic, que serà l’última en intervindre, totes elles de la província de València. En esta ocasió, sols s’han presentat quatre societats musicals a la Secció d’Honor de les cinc que podrien haver-ho fet, per la qual cosa, el sorteig va servir per a determinar l’ordre d’intervenció.

Per la seus part, la Banda de la SM Benirredrà serà la segona en intervindre en la seua categoria, la Secció Tercera del certamen el dijous, 16 de juliol, la mateixa en la què també estava inscrita l’AAM Sant Blai de Potries. En esta secció, en la que poden participar sis bandes (3 estrangeres i/o de l’Estat Espanyol i 3 de la Comunitat Valenciana) hi havien inscrites un total de 12 societats musicals: una italiana; dos de l’Estado Español i nou de la Comunitat Valenciana. La Banda de la SM Benirredrà es medirà a les formacions de l’Asociación Musical Lira Alcañizana de Alcañiz (Teruel), què obrirà la secció; la Corps Philarmonique de Chatillon-Aosta d’Itàlia, la tercera en intervindre; l’Agrupació Musical de Banyeres de Mariola (Alacant), la quarta, meentre que  la Unió Musical “El Xúquer” de Sumacàrcer (València) participarà en cinqué lloc i tancarà la secció l’Asociación Músico-Cultural “Nuestra Señora de la Paz” de Marmolejo (Jaén).

Foto Emilio Arlandis
                        Directius de la SIUM de Tavernes de la Valldigna flanquejats, a la 
                        dreta, per la presidenta comarcal, Pepa Tarrasó, deprés de recollir 
                         la partitura i partixel·les de l’obra obligada de la Secció d’Honor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario