miércoles, 7 de enero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Càrites, el incompliment d' Iberdrola i la feta de reis en Las Provincias i les inundabilitats en la costa i els punts negres en la N-332 en el Levante ens parlen huí de Tavernes.

Així, ens informen de que Càrites inaugura oficialment este Divendres el seu economat del carrer Sant Joan Baptitsta, la festa de reis ha arrivat a tots els pobles i entre ells i com ben be sabeu el nostre, i Iberdrola porta incumplint amb l'acord d' entregar una nave al Ajuntament en l'antiga estació des de que es signà lo del pas del'alta tensió. Per altre costat, La Goleta zona d'altíssima inundabilitat destaquen en l'altre diari i la nacional que passa pel nostre treme es la segon amb més morts i fertis d'Espanya en el tram entre Sueca i Favara.  

Carbó per a Iberdrola i pels governs locals que no l' han demandant ja per incompliment, un dèu per a Càrites que està suplint el que deuríen fer les administracions i hi ha que ajudar-la económicament per a que pugar fer front a les seues despesses, carbó per a qui no solventa el tema de l'inundabilitat i els punts negres viaris, i sobre els reis ja hem informat i de debò.

No hay comentarios:

Publicar un comentario