miércoles, 14 de enero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Abdós periòdics coincidixen hui a destacar la notícia que Tavernes vol anomenar fill predilecte a l'escriptor nascut en esta terra Rafael Chirbés. 

Però a més Las Províncias hui ens deixa un altre punt de polèmica segura, perquè ens diu que a les dotze de migdia i reconegut pel mateix Alcalde, ja se sabia que l'escrit del senyor rei estava en castellà. 

Sobre Chirbés dir que ja va sent hora que els vallers reconegam a este fill tan destacat i al mateix temps tan desconegut per a nosaltres el poble pla, i el mateix en quant a un altre valler insigne, José Monleón Bennacer, altre fill predilecte. Nosaltres hem començat a saber i conéixer d'ells des de fa poc i val la pena, vos ho assegurem, però hem observat que en els actes que s'han fet d'homenatge ha assistit un públic moderat i molt expert en la figura d'abdós, i per contra poc o res reconeixement popular, esperem açò vaja canviant. 
En quant a l'altre tema, realment ja ens cansa, pensem que Tavernes té molts més problemes i molt més importants que tratcar, així que no afegim "ni mú".

3 comentarios:

  1. La verdad Enrique es que no se quiénes son y ahora que tengo tiempo voy a buscar y conocer sobre ellos.

    ResponderEliminar
  2. Pues si ya se sabía que el discurso era en castellano y no se actuó para cambiarlo la culpa esta claro que es del alcalde.

    ResponderEliminar
  3. Ja veus, Enrique, el nivell del poble: nosequants comentaris en si estava o no en Caritas, quan tu saps que l'ajuntament i el govern estava representat en l'acte, i la noticia del Premi Nacional de la Critica 2014 i el millor novel·lista actual, no res.

    ResponderEliminar