viernes, 23 de enero de 2015

Info-UNITS : COMENCEM L' ELABORACIÓ DEL PROGRAMA I ELECCIÓ DE CANDIDATS


Afiliats i simpatitzants de D-UxT es van reunir ahir en assemblea oberta a tots ells, en la que es van incorporar a l'acció política diversos ciutadans vallers, els quals es van comprometre en la redacció de què serà el programa electoral del partit per a les pròximes locals. 

Així mateix se'ls va donar a coneixer el pacte acordat amb altres forces locals per a les autonòmiques, la denominada coalició Reforma Demòcrata, i es va començar a analitzar els pilars bàsics del que serà el dit programa electoral, el qual es concretarà després de l'elecció i presentació dels candidats per a les eleccions locals, i després de reunir-se estos amb les forces socials, ciutadanes, culturals, esportives i similars locals perquè siguen estes les que plantegen les necessitats reals als candidats i estos les plasmen en el seu programa, seguint la filosofia del partit del principi de piràmide invertida, és a dir, de baix a dalt, el que regisca la política local. 

L'elecció de candidats s'espera poder-la fer a principis de Febrer, en una reunió també oberta complétamente a simpatitzants i afiliats, i donar-la a coneixer als ciudatans de Tavernes per a que estos puguen fer també de forma particular les seues aportacions, per al que s'habilitaran a més mitjans telemàtics. 


1 comentario:

  1. Endavant Vicen, Enric, Concha i demés, teniu bones espectatives, però que molt bones, i més conforme van passant els dies i anem vegent i sentint més i més barrabassades, crispació i insults entre els nostres estimats polítics locals.

    ResponderEliminar