sábado, 10 de enero de 2015

Info-UNITS : ASSAMBLEA D' UNITSxVALÈNCIA

Els nostres amics del partit Units per València han cel.lebrat esta vesprada de dissabte una assamblea extraordinaria en la ciutat de Carcaixent, en la que s'ha renovat el seu Consell executiu Nacional, així com la Presidència del partit, a més de modificar un punt dels seus estatuts a fí d'acostar-los a una basse mes ampla de la ciudatanía valenciana.

Així, ha segut reeligit President Manolo Lapuente, un històric lluitador valencianista, i Secretaria General la regidora unionista de Carcaixent Ana Calatayud, a més d'altres dotze persones entre vocals i altres secretaris, repressentants de poblacions com Gandia, Alzira, Benicull, Sedaví, Carcaixent  o el cap i casal. El nostre Secretari General Enric Estruch ha acudit com a repressentant nostre i com a partit que estavem invitats al acte d'este partit amic. 

Des d'estes línees volem dessitjar-los el millor, i segur seguirem coincidint en el camí que ens unix en la defensa dels interessos dels valencians. 

Manolo Lapuente, reelegit President, junt a dos dels
regidors valencianistes, Ana Calatayud i Amparo Giner.
Ana Calatayud, nova líder del partit valencianista.
Enhorabona Ana i endavant  a tota vèla com
fas a diari en l'Ajuntament de Carcaixent.

1 comentario:

  1. A posarse les piles germá i molta sort..perque en el grau de intolerancia que hi ha segons vaig lligint per ahi,per part de tots,tant dretes com esquerres,vos fará molta falta...a vore si poseu un poc de trellat..

    ResponderEliminar