viernes, 16 de enero de 2015

II CICLE D'ECONOMÍA I TERRITORI, NOU TALLER


Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                                        
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna


 El II Cicle Economia i Territori organitza la xerrada "Fidelitza els teus clients amb les xarxes socials". L'acte, organitzat per la regidoria de Foment Local de Tavernes, se celebrarà en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament el dimecres pròxim, dia 21, de 3 a 5 de la vesprada amb entrada lliure.


El "II Cicle Economia i Territori" que du a cap la regidoria de Foment Local conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia), i el Cercle Euram de la Safor ha organitzat per al pròxim dimecres, dia 21 de gener, la tercera activitat del cicle, una xerrada sobre la fidelització del client usant les xarxes socials.

La xerrada amb el titol genèric "Fidelitza els teus clients amb lex xarxes socials" tindrà lloc en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament, amb entrada lliure i a desenvolupar entre les 3 i les 5 de la vesprada a càrrec de Luís López Cuenca, comunicador, formador i investigador en els meitjans socials. La presentació serà a càrrec del regidor, Josep LLácer i la moderació serà de Pau Pérez, d'Euram de la Safor.

López Cuenca és actualment el director de "Diez y Diez Comunicación", empresa de comunicació i marqueting  online especialitzada en organitzacions i professionals que volen comunicar la seua activitat en I+D+i.

El ponent es llicenciat en Comunicació Audiovisual, Máster Oficial UPV en Social Media, així com cofundador del congrés Comunica2.0 sobre xarxes socials de la UPV del Campus de Gandia.

2 comentarios:

  1. Crec que hi haurà prou gent que ho trobarem interesant,i van i ho fan a un lloc on cabrà molt poca gent. I la casa de la cultura,per a qué la volem?

    ResponderEliminar
  2. Altra vegada Pau Perez? Que cobra este xicot?

    ResponderEliminar