sábado, 24 de enero de 2015

EN BUSCA DEL ARCA ... A NO, DEL GINGKO PERDIDO, PERDÓ

De pas ens hem espatarrat
 un ratet al sol ...
Dos dies després del pleno i com comentarem fa uns dies, un popular regidor en va dir exàctament on estava l'arbret perdut, i que havía anat fins i tot a vissitar-lo per a vore que estava bé, perquè ells havíen seguit tot el procés de transplantament i per tant savien on estava, però no varen voler deixar en mal lloc a ningú en el ple i per això callaren en éste.

Però no obstant les fotos vistes en altre blog, nosaltres que som desconfiats per naturaleça, huí que hem tingut temps, tenim el despatx en la platja prop i fea un solet agradable, hem pensat que no volíem ser menys i no anar a vissitar-lo, i cap allí que hem anat, a la busqueda del arbre i a més li hem fet un ratet de companyía, que s'estava en la glòria allí tranquilet i al solet com els lagartos ( ens han agafat ganes d'abraçar-lo i tot, com fan alguns, però ens ha donat vergonya per uns que estaven allí fent gimnàstica ... ).  

Com a prova ací vos deixem les imatges, si algú voleu també anar a vore'l i comprovar-ho, ens ho digueu i vos diguem on està exàctament.

2 comentarios:

  1. El gingko estava abandonat. Gracies a la denuncia del PSOE el cuidaràn i es salvarà.

    ResponderEliminar
  2. I tu com ho saps que estava abandonat? Ho dius perque ha perdut les fulles? Els que es veuen a al fondo dreta tambe estan abandonats? Igual es que son caducifolis com el ginkgo biloba.
    Dit pels mateixos empleats de la brigada: cuidat i regat quan tocava, que ara perd les fulles i entra en hivernacio i no cal tant de reg.
    Serietat per favor.

    ResponderEliminar