lunes, 5 de enero de 2015

Editorial : QUE ELS REIS ES PORTEN BÉ

Doncs no, no tenim huí ganes de polémiques perquè d'ací a un ratet ens anem a fer de Rei a la platja, i quasi quasi empalmarem entre unes cosses i altres amb anar a vore la cavalcada de la vesparada en el poble i no tenim ganes d'anar publicant i publicant comentaris. 

I a més com vos coneguem s'enceneu de seguida i es ficareu alguns inclús malparlats i no volem ser la cuassa de que els reis d'orient vos porten carbó (jejejeje).

Així que fins el dimecres, anirem al llarc del dia penjant-vos les imatges que arrepleguem dels dos actes per reis, i eixie dia si punxarem un poquet doncs informarem del que hem sentit estos dies de festa i d'ajuntar-se amb nomborsa i variada gent i entre ells amb gent amb la que habitualmente no t'ajuntes, sobre la crisi del govern local i el divorç entre els socis, i això segur portarà polémiques i alguna acussació d'això o allò al editor tampoc descartem. 

Porteu-se bé i que els reis vos porten molt de regals i també salut, i als qui s'ho mereixen carbó, tonellades de carbó, a nosaltres ens venen al cap uns quants.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario